Moderne woning, Vlassak-Verhulst, finesse, stijl

Moderne woning | Vlassak-Verhulst 

Deze enorm ruim opgezette villa laat zien wat ruimte kan betekenen voor je huis. Alle ruimtes hebben dezelfde opzet, waardoor alles groots aanvoelt. Ook het interieur is hierop aangepast, zodat de ruimtelijkheid kan floreren in deze moderne woning. Daarbij bevat deze woning ook alles wat je je maar kan wensen: een badkamer met prachtig marmer op de muur, een zwembad met een adembenemend hoog plafond en gigantische wijnkelder voor al je dierbare wijnen. 

Stijl en finesse

Het eerste aanzicht van de woning is al een waarneming die je doet stamelen. De krijtwitte muren, de accentuerende grijze dakpannen en de unieke bestrating ademen stijl en finesse uit. De locatie is net zo fantastisch als de woning zelf. Je ziet werkelijk niks om de woning behalve groen. De tuin is ingetogen om absoluut niet de aandacht weg te trekken van het huis. Uiteraard vind je hier stalen deuren die niet mogen ontbreken in een moderne woning. 

Moderne woning, Vlassak-Verhulst, finesse, stijl

Dominerende warmte

De living van deze moderne woning heeft enorme raampartijen die zijn bekleed met kwalitatieve raambekleding in een aardse tint. De bank is vergezeld door fauteuils in een prettige, oranje tint waarvan matchende kussens in de bank zijn gelegd. De plek voor de tv is één grote wand geworden inclusief opbergruimte. Die wand heeft een zeer donkere kleur gekregen, waardoor de tv absoluut niet opvalt wanneer hij uit staat. De kachel in het midden domineert de ruimte en verplicht je om ontspannen te zijn en te genieten van het moment. 

Moderne woning, Vlassak-Verhulst, finesse, stijl

Kunstobject

De badkamer heeft een artistieke sfeer. Het lijkt net alsof je een museumzaal binnentreedt, waarbij de badkuip de functie van kunstwerk vervult. Het prachtige ontwerp is origineel en zeer gunstig geplaatst, namelijk bij het raam met waanzinnig uitzicht. Er is ook een douche gerealiseerd in deze badkamer met glazen wand, waardoor de ruimte in haar grootsheid niet is aangetast. 

Moderne woning, Vlassak-Verhulst, finesse, stijl

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Vlassak Verhulst

___

Meer projecten bekijken van Vlassak-Verhulst?


Vlassak Verhulst

Vlassak-Verhulst


“Sinds enkele jaren zijn wij marktleider en trendsetter in exclusieve villabouw.” 

__
Meer informatie over Vlassak-Verhulst?