Modish Concete: een gietvloer met industriële look

DRT Vloeren

DRT Vloeren beschikt over een ruim assortiment gietvloeren van verschillende samenstellingen, kleuren en materialen. Zo is er de Modish Concrete: een stijlvolle en hedendaagse gietvloer van uitzonderlijke kwaliteit. De Modish Concrete is het antwoord op de gepolijste betonvloer, maar met meer voordelen en toepassingsmogelijkheden. Ontdek alle voordelen en eigenschappen van deze veelzijdige gietvloer.

Een gietvloer met veelzijdig karakter

Modish Concrete wordt aangebracht op een dragende ondervloer van een goede sterkte zoals beton, cement of anhydriet. Modish Concrete bestaat namelijk uit een dun intensief gepolijste cementgebonden toplaag. De geringe laagdikte van 10-15 mm is echt een voordeel, bovendien vergt deze gietvloer weinig onderhoud. De gietvloer is zowel geschikt voor technische omgevingen zoals kantines en magazijnen, maar zeker ook in woningen. Kies je voor de Modish Concrete gietvloer, dan heb je de keuze uit diverse grijstinten waarbij meerdere kleuren ook mogelijk zijn.

Onderhoudsgemak

De gietvloer biedt veel onderhoudsgemak. Zo is de Modish Concrete bestand tegen vlekken en krassen. Bovendien verkleurt de gietvloer niet, omdat deze UV bestendig is. Daarnaast is de gietvloer ademend en stofvrij. Doordat deze vloersoort geen naden of voegen heeft, is deze zeer eenvoudig zelf te onderhouden. Zo gaat stofzuigen met een zachte borstel en dweilen heel gemakkelijk. Echter, wordt het wel aangeraden om te dweilen met een speciaal onderhoudsmiddel.

Meer over DRT Vloeren

Al sinds 1983 is DRT Vloeren de specialist als het aankomt op gietvloeren die naadloos aansluiten bij de wensen van de klant. Een gietvloer is niet meer weg te denken uit het interieur en past bij iedere interieurstijl: van een landelijke uitstraling tot aan een modern en strak interieur. Het effect van een gietvloer is in ieder interieur adembenemend. Bovendien biedt een gietvloer veel praktische voordelen. Zo kan een gietvloer makkelijk worden aangebracht in combinatie met vloerverwarming. Voor elk interieur levert DRT Vloeren een perfect passende gietvloer voor woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer.

Editor: Media Team

Datum: 10-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: DRT Vloeren