Modulnova

Een krachtig samenspel van Italiaans design in uitgesproken boothuis

Modulnova laat een exclusieve binnenkijker zien met de high-end keuken als de eyecatcher van de woning. De klassieke notariswoning, ontworpen door het bekende Gooise architectenbureau Kabaz, evolueerde gaandeweg het denkproces naar een stoere Mediterrane achtige villa, met grove steen en mahoniehout. Die sfeer werd doorgetrokken in de exclusieve keuken die Modulnova voor de bewoners had ontworpen.

Modulnova Flashipstore
In de Modulnova Flagshipstore in Mijdrecht draait alles om beleving. Hier vindt u verschillende opstellingen van onze high-end keukens, badkamers en livingelementen. De plek om inspiratie op te doen, materialen te voelen, sfeer te proeven en een antwoord te krijgen op al uw vragen.

Kies voor puur Italiaans design en ontdek MODULNOVA. Geïnspireerd op de manier waarop we leven, ontworpen met oog voor details en onderscheidend in materiaalgebruik en toepassing. Verfijnd, stijlvol en elegant bovendien. Voor wie geen genoegen neemt met standaard en geen concessies wil doen als het gaat om esthetiek, functionaliteit en bewegingsvrijheid.

Architectenbureau Kabaz heeft de woning ontworpen en Bouwbedrijf N. Bot was de aannemer tijdens dit project.

Modulnova, High-end kitchen design, exclusieve keukens

De bijzondere high-end keuken van MODULNOVA.

Het keukenapparatuur is van Miele.

 

___

Alle projecten van Modulnova bekijken?

 

Fotografie: Dré Wouters

 

 

___

Contactgegevens:

  • Modulnova Flagshipstore
  • Rendementsweg 20C
  • 3645 SL Mijdrecht

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 20 | apr | 2018


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media