Mora Antiques

Voor ons is antiek geen handelswaar maar meer de nalatenschap van onze voorouders die levenslang met hun expertise en vakmanschap aan de slag zijn gegaan en met hun eigen handen uitzonderlijke objecten vorm hebben gegeven.

Informatie over Mora Antiques


(c)Peter Giesen
(c)Peter Giesen
(c)Peter Giesen
(c)Peter Giesen
(c)Peter Giesen
(c)Peter Giesen
previous arrow
next arrow

We hopen dat we hun levenswerk kunnen gebruiken en ervan kunnen genieten en dat we ze kunnen bewaken voor onze nieuwe generatie. De wereld van antiek is groot en wij hebben onze focus op het vakmanschap van de 18e, 19e en begin 20ste eeuw gezet. Onze ervaring heeft ons geleerd dat items van deze periodes goed passen in de huidige levensstijl, van klassiek tot modern voor jong of oud. We zorgen graag voor decoratieve items die zeldzaam en toch betaalbaar zijn. Van brons tot marmer, van een prachtige pendule tot een mooi centerpiece of set kandelaars, maar met de nadruk op kwaliteit en schoonheid. De smaken zijn veranderd in de loop van de jaren. Mensen zoeken niet meer naar sobere en donkere interieurs.  

Daarom streven we naar warme, mooie echte eye-catchers voor ieder huis of bedrijf, waardoor de ruimte naar een hoger niveau van beauty, klasse en stijl wordt gebracht. Dus als mensen op zoek zijn naar zulke items en deze gedachtegang volgen, dan staan we helemaal voor ze klaar.