previous arrow
next arrow
Slider

Morelight

Ben van de Bunt en Evert Hop hadden beide een passie voor verlichtingstechniek maar zagen ook dat er vele mogelijkheden waren in deze markt welke nog onbenut bleven. Daarom besloten ze samen op Morelight op te starten. Om de beleving compleet te maken, wordt er een totaalpakket aangeboden op het gebied van verlichting. Op deze manier kunnen alle wensen van de klant tot in de perfectie worden uitgevoerd.

Morelight

Morelight is het bedrijf op het gebied van totaaloplossingen. Zij ontzorgen u op het gebied van verlichtingstechniek, maar zorgen er daarnaast ook voor dat hen expertise op dit gebied gebruikt wordt om voor u een prachtig lichtplan samen te stellen. In de loop der jaren zijn er prachtige unieke concepten gecreëerd op verschillende gebieden. Naast verlichtingstechniek wordt er ook advies gegeven op het gebied van audio en video en kan er een compleet domotica-ontwerp worden opgesteld.

Verschillende doelgroepen

Morelight is er voor verschillende doelgroepen. Zo werken ze samen met architecten en zijn zij de beste technische ondersteuning bij een project. Daarnaast opereren ze ook als adviserende partner van installateurs. Ze begeleiden de installateurs en maken met hun vaktechnische kennis tekeningen waardoor de installateurs het beste aan hun klant kunnen bieden. Maar ook privégebruiker kan terecht voor zijn of haar lichtwensen. Voor alles op het gebied van licht en techniek kunt u terecht bij dit bedrijf. Of het nu gaat om een compleet nieuw lichtplan of de installatie van een nieuwe audio. Morelight is zoals de naam ook al zegt, meer dan alleen licht.

___

Alle projecten van Morelight bekijken?

 

Morelight, Desing verlichting, lichtplan

Ben van de Bunt


“Licht is essentieel. Met warm licht komt de uitstraling en de sfeer in een ruimte pas echt tot leven. Je voelt je beter.”

 

Morelight, lichtplan, design verlichting

___

Contactgegevens:

  • Morelight
  • Arkerpoort 4
  • 3861 PS Nijkerk

 


Web editor: Media team     |

Datum: 01 | mei | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Olàv Home


Olàv Home brengt sfeer in het interieur van woningen door middel van exclusieve meubels…

Martens Design, spiegels, maatwerk, design spiegels

Martens Design


Martens Design onderscheidt zich door de unieke vormen en designs van de spiegels…

Carpetlinq, vloerbekleding, karpetten, tapijten

Carpetlinq


Carpetlinq is opgericht in 2014 en biedt een breed aanbod aan tapijten en karpetten…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media