previous arrow
next arrow
Slider

Moresenz

Ben van de Bunt en Evert Hop hadden beide een passie voor verlichtingstechniek maar zagen ook dat er vele mogelijkheden waren in deze markt welke nog onbenut bleven. Daarom besloten ze samen Morelight op te starten. Om de beleving compleet te maken, wordt er een totaalpakket aangeboden op het gebied van verlichting, audio, video en domotica. Op deze manier kunnen alle wensen van de klant tot in de perfectie worden uitgevoerd.

Moresenz experience

In 12 jaar tijd is Morelight uitgegroeid tot een volwassen bedrijf en dekt de naam Morelight niet meer alle services en diensten die zij inmiddels aanbieden. Per 1 januari is Morelight veranderd in Moresenz. Met unieke combinaties van verlichting, audio, video en domotica zorgen voor échte belevingen die al je zintuigen prikkelen, dat is waar Moresenz voor staat. Om dit zelf te ervaren starten ze binnenkort met de Moresenz experience; een ware belevenis voor je zintuigen in onze showroom met verlichting, audio, domotica en wel zes verschillende thuisbioscoop opstellingen.

Voor als uw wensen

Moresenz is er voor verschillende doelgroepen. Zo werken ze samen met architecten en zijn zij een goede technische ondersteuning bij een project. Daarnaast opereren ze ook als adviserende partner van installateurs. Ze begeleiden de installateurs en maken met hun vaktechnische kennis tekeningen waardoor de installateurs het beste aan hun klant kunnen bieden. Maar ook de privégebruiker kan terecht voor zijn of haar licht-, audio- of videowensen.

Voor alles wat Moresenz ontwerpt hebben zij de juiste mensen en gaan vol passie voor het ultieme resultaat. Samen met de klant wordt er een ontwerp gecreëerd waar met zijn allen achter gestaan kan worden. Steeds weer wordt Moresenz geprikkeld om tot het uiterste resultaat te gaan.

___

Alle projecten van Moresenz bekijken?

Thuisbioscoop, morelight, domotica, audio, exclusief, luxe, beamerscherm, kwalitatieve apparatuur

  • |
  • |

Thuisbioscoop, de ultieme sfeerbeleving

Een thuisbioscoop, is dat haalbaar en betaalbaar? Ja, dat is het zeker. Een thuisbioscoop kan in vrijwel iedere kamer worden toegepast, voor elk budget. Moresenz biedt een zeer breed assortiment aan.

 

Morelight, Desing verlichting, lichtplan

Ben van de Bunt


“Wat kunnen wij voor u betekenen?.”

 

___

Contactgegevens:

  • Moresenz
  • Arkerpoort 4
  • 3861 PS Nijkerk

 


Web editor: Media team     |

Datum: 01 | mei | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Haagsche Kunsthandel


De Haagsche Kunsthandel is een expert op het gebied van kristallen verlichting, specifiek in kroonluchters…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media