binnenkijken bij schuurwoning gerealiseerd door Morrenbouw

Binnenkijken bij schuurwoning gerealiseerd door Morrenbouw

Wonen tussen omliggende landerijen

Word je ook niet blij van het parkachtige landschap waarin deze prachtige schuurwoning zich bevindt? Bijna idealistisch tussen de omliggende landerijen en de natuur ligt deze prachtige woning. Het ontwerp van deze woning is met zijn 30 meter lengte, vormgeving en materiaalgebruik gebaseerd op een landelijke schuur. Hierdoor past de woning perfect tussen de omliggende landerijen.  The Art of Living nam een kijkje en zal je alle spectaculaire details van de woning laten zien. Houd je van idealistische woningen tussen het groen? Kijk dan snel verder! 

Bouwbedrijf Morren legt onze redactie duidelijk uit wat deze woning nou zo spectaculair maakt. De schuurwoning is voorzien van een rietenkap en volledig afgewerkt met zwart houten gevelbekleding en onbehandelde red cedar houten deur- en raamkozijnen. De ramen aan beide zijden zijn minimaal gehouden zodat het zicht bij binnenkomst direct wordt getrokken naar de diepe achtertuin en uitgestrekte landerijen door de grote raampartij aan de achterzijde van de woning. Er is openlijk zicht op de zware eiken houten spanten die zijn gebruikt in de dakconstructie.

binnenkijken bij schuurwoning gerealiseerd door Morrenbouw, keuken

 

Strakke keuken & designmeubels
De grote ruime woonkeuken is eveneens afgewerkt met eiken panelen en een aanrechtblad van geborsteld staal. De gehele woning is voorzien van een antraciet betonvloer. Beton en eiken elementen zorgen voor de juiste verhouding van strakheid en warmte en werd door architect en bewoners consequent doorgevoerd in de gehele woning. De bewoners richtten vervolgens zelf de woning in met een mix van kenmerkende designmeubels en persoonlijke erfstukken wat resulteert in een mooi en zeer persoonlijk geheel. Wat vind jij van het interieur?

 

binnenkijken bij schuurwoning gerealiseerd door Morrenbouw, keuken

binnenkijken bij schuurwoning gerealiseerd door Morrenbouw, hal

 

Gastenverblijf
De schuurwoning is geheel onderkelderd met in het midden een prachtige binnenpatio inclusief betonnen trap naar de tuin. In de kelder vinden alle slaapvertrekken en sanitaire ruimtes plaats. Eveneens is er hier een doorgang naar het gastenverblijf dat aan de voorzijde van de woning is gerealiseerd. Dit gastenverblijf is bovenlangs enkel vanaf buiten te betreden. Bij het bouwen van de woning wilden de bewoners niet alleen iets bouwen voor zichzelf, maar ook graag wat terug doen voor de maatschappij. In het gastenverblijf vangen zij personen of families op die dat tijdelijk nodig hebben.

 

binnenkijken bij schuurwoning gerealiseerd door Morrenbouw, garage

 

Verwarmd buitenzwembad
Als je denkt dat je het allemaal gezien hebt, heb je het mis. In het bijgebouw realiseerden de bewoners een kleine wellness voorzien van sauna en doucheruimte dat grenst aan het 10 meter lange verwarmde buitenzwembad.

 

bouwbedrijf morren

___

Meer projecten bekijken van Bouwbedrijf Morren?

 


Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media