Showroom, Alpen aan de Rijn, MTH Lifttechniek, huislift

MTH Lifttechniek opent showroom in Alphen aan den Rijn


Onlangs heeft het Alphense bedrijf MTH Lifttechniek een showroom geopend aan de Antonie van Leeuwenhoekweg 15. Het pand onderging daartoe een uitgebreide verbouwing, zodat er genoeg ruimte vrijkwam om diverse modellen tentoon te stellen. Werkend, welteverstaan, want juist door de verschillen te ervaren, kom je tot een afgewogen keuze.

Huislift

De keuze voor een huislift maak je niet iedere dag. Het is vaak moeilijk om in te schatten hoeveel ruimte een lift inneemt, hoe de bediening functioneert of welke afwerking het beste past bij het interieur. De kans om dat te ontdekken wordt nu geboden in de showroom, waar gespecialiseerde liftadviseurs klaar staan om u van informatie te voorzien. In de showroom kunt u persoonlijk ervaren welke mogelijkheden er zijn en ervaren welke huislift het best past in uw woning.

Showroom, Alpen aan de Rijn, MTH Lifttechniek, huislift

Volledig naar smaak

Welke lift bij u past is volledig afhankelijk van de wensen. Zoekt u een kleine huislift die weinig ruimte inneemt en niet opvalt in het interieur? Kiest u voor een stijlvolle Italiaanse huislift? Of gaat u voor een echte eyecatcher in uw interieur; onze Scandinavische designlift! Aan de hand van de opgestelde liften in onze showroom helpen we u graag bij de juiste keuze. We hebben een ruime sortering aan kleurstalen en vloer- en wandafwerkingen in huis, zodat u de huislift volledig naar smaak en voorkeur kunt aanpassen. We helpen graag bij het samenstellen!

De showroom is op werkdagen geopend van 9:00 tot 17:00, maar het is handig om eerst een afspraak te maken via 088 – 234 0800.

Showroom, Alpen aan de Rijn, MTH Lifttechniek, huislift

Coronavirus: u blijft welkom bij MTH Lifttechniek

Ook tijdens de Coronacrisis bent u van harte welkom bij MTH Lifttechniek. De gezondheid van onze klanten, medewerkers en relaties is de hoogste prioriteit. We hebben diverse preventieve maatregelen genomen en houden ons strikt aan de door het RIVM voorgeschreven maatregelen.

 

Tekst: MTH Lifttechniek
Fotografie: MTH Lifttechniek

___

Meer projecten bekijken van MTH Lifttechniek?


MTH Lifttechniek


“Betrouwbare, betaalbare en breed toepasbare liften voor de zakelijke en particuliere markt.” 

__
Meer informatie over MTH Lifttechniek?