Multifunctionele keukenkraan als nieuwe standaard

Dekker Zevenhuizen

Of het in de keuken (of pantry) nu gaat om alleen kokend water, of ook gefilterd en bruisend water; alles is mogelijk bij de prachtige waterkraan van Selsiuz. Steeds meer keukenontwerpers ontdekken het sterke innovatieve karakter, het opvallende design én natuurlijk het gemak van de praktische kranen.

Kraan, kokendwaterkraan, The Art of Living

Veel te combineren

Over de technische en praktische finesse verdient dit merk in de kranenmarkt dan ook niets dan lof, want bijna alle combinaties zijn mogelijk. Er zijn drie niveaus te kiezen: de Selsiuz Push, de Selsiuz Cool en de Selsiuz Unlimited. De kraan wordt geleverd met een boiler en bij de Cool en Unlimited met een cooler. De kranen zélf zijn verkrijgbaar in een haaks model voor de stoere uitstraling en in een rond model voor de wat meer elegantere look and feel.

 

Kraan, kokendwaterkraan, The Art of Living

Selsiuz Push (3-in-1) 

Met de Selsiuz Push tap je – naast gewoon warm en koud water – direct kokend water uit de kraan. Dat doe je met de elektronische rode knop, die subtiel is ingebouwd in het aanrecht. Opvallend: het kokende water stroomt pas na twee keer drukken. Veiligheid boven alles.

Selsiuz Cool (4-in-1) 

Deze kraan levert naast warm en koud water ook koel en bruisend water. Heel praktisch altijd een koud drankje in een handomdraai. De Selsiuz Cool ziet men vaak ingebouwd bij pantry’s op kantoor. Daar is namelijk wel behoefte aan een kraan met kokend water, maar is vaak al voorzien door een koffie of theeautomaat. De praktische functionaliteit is bovendien helemaal op orde door de Selsiuz app, waarmee je de dosering per keer én de temperatuur van het gekoelde water eenvoudig kunt instellen. 

Kraan, kokendwaterkraan, The Art of Living

 Selsiuz Unlimited (5-in-1)  

Dit topmodel kan het beste worden omschreven als een alleskunner. Deze kraan combineert vijf functies: koud water, warm water, kokend water, gekoeld water én bruisend water. Net als bij de Selsiuz Cool is bij dit model de Selsiuz app de ware bondgenoot: het verbruik kan van te voren worden ingesteld. 

 

Editor: Media team

Datum: 09-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Lerine