Must in je interieur: PVC-jaloezieën

The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten. In dit artikel staat raamdecoratie centraal. Raamdecoratie kan een hoop bijdragen aan de stijl en sfeer van je woning. En als je momenteel opzoek bent naar nieuwe, moderne raamdecoratie dan heb je vast al gedacht aan jaloezieën. De kans is ook groot dat je tijdens je zoektocht de aluminium en houten varianten bent tegengekomen. Maar, heb je de voordelen van pvc jaloezieen al bekeken?

Stijlvol en net echt

PVC-jaloezieën hebben namelijk verschillende voordelen waaronder het uiterlijk ervan. PVC-jaloezieën kunnen namelijk geleverd worden met bijvoorbeeld een voelbare houtnerf in het product. Op die manier ziet het er niet alleen echt uit, het voelt ook net echt. Verder is het fijn dat PVC-jaloezieën volledig zijn aan te passen aan jouw interieurwensen. Zo kun je onder andere kiezen of je de jaloezieën met of zonder ladderband wilt. De jaloezieën zijn dan een echte eyecatcher voor jouw woning. Het geeft een stoere look wanneer je voor donkere tinten kiest en lichte tinten geven een stijlvol en strakke uitstraling in de woning.

Hoge kwaliteit

Ook zijn PVC-jaloezieën een goede investering omdat zij verschillende voordelen hebben in de kwaliteit ervan. Zo zijn de jaloezieën vochtbestendig en van licht materiaal. Dit lichte materiaal zorgt ervoor dat ze eenvoudig te bevestigen en te bedienen zijn. Als laatste voordeel, die zeker niet overgeslagen mag worden, zijn de PVC-jaloezieën ook nog eens goedkoper dan echt hout. In combinatie met de goede kwaliteit voor de lagere prijs moet dit wel een juiste investering zijn! Verder zijn PVC-jaloezieën vochtbestendig, wat betekent dat ze in vochtige ruimtes niet kromtrekken. Denk bijvoorbeeld aan je badkamer en keuken.

Perfecte lichtinval in je woning

Een ander voordeel van PVC-jaloezieën is dat je zelf altijd kunt bepalen hoe de lichtinval is in je woning. Wil je veel lichtinval, laat je de jaloezieën open staan. Wil je juist minder lichtinval en inkijk, dan kun je de lamellen deels sluiten. Hierdoor heb je nog genoeg daglicht en kun je van je privacy genieten.

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.