Hood & Wood, Houten kaarten, Custommade, Maatwerk

Op maat gemaakte houten kaarten | Hood&Wood

Stijlvolle en persoonlijke muurdecoratie

Wij bieden de mogelijkheid om elke plek ter wereld te graveren in hout. Het maakt niet uit hoe groot of klein. Van Eersel tot aan Utrecht of New York. Zelfs individuele huizen worden zichtbaar dankzij de extreem nauwkeurige lasersnijder. Jij bent de ontwerper en wij doen de rest. Samen zetten we jouw hood op wood.

Elke houten kaart is een herinnering of vertelt een verhaal. Dat komt doordat jij de ontwerper bent van jouw eigen muurdecoratie. Speciaal voor jou wordt hij vervolgens op maat gemaakt en binnen 6 werkdagen thuis geleverd. Zo voeg je makkelijk en betaalbaar iets stijlvols en persoonlijks toe aan je interieur.

Hood & Wood, Houten kaarten, Custommade, Maatwerk, Muurdecoratie


“De plek waar je geboren bent, waar je hebt gestudeerd of waar je je eerste liefde hebt ontmoet. Graveer je herinneringen in hout.”


Een origineel cadeau

Verras iemand met een echt origineel cadeau. Welke plek is voor diegene speciaal? Maak een uitsnede, markeer die plek en voeg een persoonlijke boodschap toe. Het is super simpel. Extra leuk is dat Hood&Wood wereldwijd de allereerste is die dit mogelijk maakt, een uniek cadeau dus.

 

Klik hier voor meer informatie!


Web editor: Media team     |

Datum: 15 | aug | 2018


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media