MyDekker: geef jouw keukenblad een nieuw uiterlijk

Dekker Zevenhuizen

In veel gevallen vormt de keuken het middelpunt van de woning. Het is dé plek waar iedereen samenkomt, de dag bespreekt en ideeën deelt. De keuken wordt iedere dag gebruikt. Daarom is het goed om na te gaan hoe relevant jouw keuken is voor jouw leefsituatie. Wellicht kom je er dan achter dat jouw keuken of keukenblad eigenlijk toch wel aan een upgrade toe is. Wanneer dit de conclusie is, is het belangrijk dat jij je van tevoren goed gaat oriënteren. Wat zijn jouw behoeften, wat vind je mooi en wat zijn de trends? Om dit proces nog wat eenvoudiger te maken heeft Dekker Zevenhuizen een nieuwe app ontwikkeld. Wanneer je hier gebruik van maakt, maak je altijd de goede keuze en wordt jouw droomkeuken binnen de kortste keren realiteit.  

De app: MyDekker

Denk je dat een marmeren keukenblad prachtig zal staan in jouw keuken of wil je testen welke kleur het mooiste in de ruimte staat? Met de MyDekker app van Dekker Zevenhuizen los je dit probleem in een handomdraai op. Wanneer je de app opent kun je de camera op jouw huidige keukenblad richten, sleep vervolgens de hoekpunten naar de juiste plek en kies je de gewenste marmerkleur. Op deze manier kun je meteen zien hoe jouw keuken eruit komt te zien met dat specifieke keukenblad. Probeer wat opties uit en bepaal uiteindelijk wat het meeste bij jou en de keuken past.

Over Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen is al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woningmarkt. Zij hebben zich gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Met de nieuwe gratis app kun je hun producten op een innovatieve manier ontdekken. Hierdoor maak je altijd de juiste keuze en kom je niet voor ongewenste verassingen te staan. Wil je aan de hand van deze app meer over hun producten te weten komen? Neem dan contact met het bedrijf op.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 09-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Dekker Zevenhuizen