Glazen deuren zorgen voor naadloze overgang van binnen naar buiten

Kunst-siersmederij Rein Tupker

De bewoners van deze woning hadden één duidelijk verlangen; de binnenruimte moest naar buiten gehaald worden. Dit klinkt misschien wat lastig, maar het is een wens van steeds meer huisbezitters en daardoor wordt steeds duidelijker hoe je deze wens in vervulling kan laten gaan. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om dezelfde tegelvloer door te laten lopen van de binnenruimte naar het terras, maar je zou ook een grote glazen pui kunnen plaatsen. Glazen deuren biedt een schitterend uitzicht over de tuin en verbind binnen en buiten zo op een bijzondere wijze.

Glazen deuren  

Voor deze woning en de schuur bleek een stalen pui een perfecte oplossing. De bewoners kozen voor grote glazen deuren met een stalen frame. Het frame zelf heeft een minimalistisch design met een aantal duidelijke lijnen die volledig aansluiten bij het exterieur van de woning. Door te kiezen voor dit strakke design en zwart staal geven de deuren een moderne draai aan het verder landelijke uiterlijk van de woning. Ze staan dan ook geweldig goed bij het rieten dak, de gevelsteen en de vormentaal. Voor de woning zijn geïsoleerde stalen deuren gebruikt zodat de warmte goed bewaard blijft. 

Het unieke uiterlijk van de stalen schuurdeuren zorgt ervoor dat de villa een exclusieve uitstraling krijgt. Om dit concept verder door te voeren en een doordacht totaalbeeld te creëren kreeg het tuinhuis ook deuren van staal en een vergelijkbaar design. De stalen pui bij de schuur bevat daarentegen ongeïsoleerde deuren. 

Meer over Siersmederij Rein Tupker 

Het bedrijf dat verantwoordelijk was voor dit schitterende totaalbeeld is Smederij Rein Tupker. Zij staan voor originaliteit, kwaliteit en functionaliteit. Door met deze elementen rekening te houden weten zij keer op keer hun klanten te verrassen. Of je nou graag een stalen deur, een toegangspoort of een ijzeren trap wil, zij leveren het allemaal. Met ruim veertig jaar ervaring verzekeren zij hun klanten van maatwerk, vakmanschap en een persoonlijke service zodat alles tot in detail klopt en volledig naar wens is.

Editor: Media team

Datum: 01-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Rein Tupker