Naar nieuwe hoogten met een op maat gemaakte liftoplossing 

Aesy Liften

Aesy Liften levert hoogwaardige liften op maat voor diverse toepassingen. Zowel voor residentiële gebouwen als commerciële omgevingen. In een showroom in Amsterdam is een A-5000 personenlift geïnstalleerd, die de vier verdiepingen van de showroom met elkaar verbindt. Deze lift zorgt voor een volledige toegankelijkheid van het gebouw en voegt tevens een esthetisch element toe aan het interieur.

Functionaliteit hand in hand met modern design

Dankzij het moderne design en de functionele eigenschappen vormt de  A-5000 lift een prachtige aanvulling op de architectuur van het gebouw. De lift biedt niet alleen eenvoudige toegang tot alle verdiepingen van de showroom, maar draagt met zijn aluminium, witte lifdeuren ook bij aan de uitstraling en gebruiksvriendelijkheid ervan. Bovendien is de A-5000 ontworpen met het oog op veiligheid en comfort, waardoor bezoekers en personeel met vertrouwen van de lift gebruik kunnen maken. Met de installatie van de lift is een belangrijke stap gezet in het verbeteren van de mobiliteit en toegankelijkhied van de showroom. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om moeiteloos door het gebouw te bewegen en te genieten van alles wat de showroom te bieden heeft.

Flexibele liftoplossingen

Met drie deuren aan één zijde en één deur op de tussenverdieping beschikt de showroom over een splitlevel indeling. De keuze is op Aesy Liften gevallen vanwege de flexibiliteit in deuren, waardoor de tussenverdieping gemakkelijk toegankelijk blijft. Onze oplossingen passen perfect bij de unieke kenmerken van elke ruimte.

Rolstoelvriendelijk

Onze lift heeft een platformafmeting van 1100 millimeter bij 1470 millimeter. Hierdoor biedt de lift voldoende ruimte voor rolstoelgebruikers om comfortabel naar verschillende niveaus te kunnen bewegen. We streven ernaar om onze liften zo te ontwerpen dat ze voldoen aan de behoeften van alle gebruikers, inclusief rolstoelgebruikers.

Voordelen voor bezoekers en medewerkers

Zowel bezoekers als medewerkers profiteren van het gemak van onze lift. Niet alleen maakt het voor bezoekers de toegang tot verschillende verdiepingen moeiteloos, maar het stelt ook de medewerkers in staat om het meubilair tussen de verdiepingen te verplaatsen met minimale inspanning.

Wilt u ontdekken wat Aesy Liften in jouw situatie kan betekenen? Aarzal dan niet om contact op te nemen met onze deskundige liftadviseurs. Zij staan klaar om je te voorzien van gepersonaliseerd advies en oplossingen op maat.

Editor: Media Team

Datum: 09-04-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Aesy Liften