previous arrow
next arrow
Slider

Namasté Reizen

De eerste stap richting Azië

Namasté Reizen werd in 1997 opgericht als India Specialist. Inmiddels heeft het bedrijf een stevige groei doorgemaakt en biedt het zestien bestemmingen aan in Azië. Reizen organiseren zoals zij ze zelf graag maken, dat is het uitgangspunt van de reisorganisatie.

Het wonderlijke Verre Oosten

Azië, het werelddeel van de bruisende steden als Bangkok en Hongkong, verlaten stranden, onwerkelijke natuurgebieden als Halong Bay en het Taman Negara Nationaal Park, heerlijk eten, de wereldwonderen Taj Mahal en Angkor Wat en nog veel meer. Azië valt met niets te vergelijken. Een reis naar Azië zal altijd verbazen, ongeacht hoe vaak je er geweest bent.

Een reis op maat

Namasté Reizen staat voor maatwerk, persoonlijke aandacht, kennis, flexibiliteit, originaliteit en zekerheid. Wie u ook bent en wat uw reiswensen ook zijn, de reisorganisatie is ervan overtuigd een passende reis voor u te kunnen organiseren. Dat kan variëren van een trekking door het Himalaya gebergte tot thee drinken met het stamhoofd in de bergen van Vietnam tot een bezoek aan de Papoea’s. Namasté Reizen heeft het overigens allemaal zelf beleefd.

Eigen reiscafé

Van aanvraag tot boeking, in slechts enkele stappen realiseert Namasté Reizen een reis op maat die volledig is afgestemd op uw wensen en ideeën. Voor adviezen en de beste reistips kunt u tevens terecht in het eigen reiscafé van de reisorganisatie. Een ontmoetingsplek waar reizigers offline kunnen ontmoeten, ervaringen uit kunnen wisselen en reisadvies kunnen vergaren. Nog geen reisplannen? U bent hier ook van harte welkom voor workshops over reisfotografie of Boeddhisme en voor het doorzoeken een goedgevulde boekenkast met reisgidsen, magazines en landkaarten.

 

Bekijk hier alle reisinspiratie van Namasté Reizen!

 

Namasté Reizen | De eerste stap richting Azië, rondreizen, Azië, reis op maat

Namasté Reizen


“Beleef Azië – Reizen die honderd procent zijn afgestemd op uw wensen”

 

___

Contactgegevens:

  • Namasté Reizen
  • Nieuwe Langendijk 39
  • 2611 VH Delft

 


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | apr | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

HOOGSPOOR


Hoogspoor verkoopt hoogwaardige verlichting en lampen voor particulieren en zakelijke klanten…

Villabouw Sels


Villabouw Sels uit België is dé geschikte partner voor exclusieve villabouw of renovatie…

Schüco


Schüco ontwikkelt hoogwaardige en duurzame systeemoplossingen voor aluminium kozijnen ramen…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media