Namaste Taj & Beyond | Namasté Reizen

Namaste Taj & Beyond | Namasté Reizen

Een luxe rondreis door Rajasthan in India per auto met privé-chauffeur, tourmanager, overnachtingen in vijfsterrenhotels inclusief onze ‘Special Experiences’! Dit biedt de Taj en Beyond reis van Namasté Reizen.

Rijkdom

Rajasthan is met recht de kleurrijkste deelstaat van India. Naast een rijkdom aan culturele schatten, natuurparken en woestijngebieden is dit deel van India ook rijk aan bijzondere accommodaties. Oude forten en paleizen van vroegere Maharadja´s werden omgetoverd tot de mooiste hotels. Soms volledig, maar soms woont de familie nog in een deel van het paleis en heeft u de mogelijkheid hen te ontmoeten. Zoals in het dorpje Rohet.

Namaste Taj & Beyond | Namasté Reizen

Pink City

De hoofdstad van Rajasthan is Jaipur. De stad is opgebouwd uit roze zandsteen en wordt daarom ook wel de ‘Pink City’ genoemd. Het even buiten de stad gelegen Amber Fort is een must see!

Lievelingsstad van de Indiërs

Het iets zuidelijker gelegen Udaipur is de meest romantische stad van Rajasthan. Witgekalkte huizen, meren en schitterende paleizen maken deze stad de lievelingsstad van vele Indiërs. Tijdens deze reis heeft u ook de kans om een tijger te spotten in het Ranthambore National park. En last but not least is een bezoek aan de Taj Mahal bij zonsopgang een onvergetelijke ervaring.

Namaste Taj & Beyond | Namasté Reizen

Special Experiences

Door de Special Experiences wordt deze reis als nog specialer ervaren en wordt het een echte beleving die u niet snel meer vergeet. Zo kunt u onder andere genieten van een massage in Agra, kunt u een bezoek brengen aan de Bishnoi stam en kunt u een kookdemonstratie volgen bij een lokale familie thuis in Udaipur. Kortom, voor ieder wat wils!


Namaste Taj & Beyond | Namasté Reizen

Namasté Reizen


Namasté Reizen staat voor maatwerk, persoonlijke aandacht, kennis, flexibiliteit, originaliteit en zekerheid. Individuele reizen, familievakanties en huwelijksreizen door Azië zijn onze specialiteit.
__
Meer informatie over Namasté Reizen