previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Nathalie Schalke

De visie van Nathalie Schalke op styling & interieur gaat verder dan het creëren van een mooi plaatje. Je interieur moet een onmiskenbare weergave zijn van je zakelijke en persoonlijke identiteit en stijl. Je inrichting dient je eigen verhaal sfeervol en helder te verbeelden. 

Jouw eigen, authentieke verhaal converteert Schalke letterlijk in woord of abstract in presentatie. Via pakkende teksten en levendige interieurs. Zowel geschreven teksten als inspirerende interieurs communiceren met de wereld om je heen en dienen uit te stralen wie jij bent en waar je voor staat. It’s all about being content.

Styling Concepten

Stijlvolle, eerlijke, intuïtieve en authentieke ontwerpen en (tekst)creaties. Met een gezonde dosis humor en een flinke scheut lef. Dat is waar Styling Concepten voor staat. Dat is Nathalie Schalke. Styling Concepten helpt met de vertaling van visie, mission statements en kernwaarden naar interieur en presentaties. Een goede styling creëert aantrekkingskracht. Het weerspiegelt karakter en identiteit en levert daarmee een essentiële bijdrage aan totale beleving. Een omgeving creëren die zowel je relaties als je eigen team inspireert en stimuleert, dat is de doelstelling. Wie zich prettig voelt kan beter presteren! Omgeving is daarbij van niet te onderschatten invloed.

LOGO

Nathalie Schalke

“Its all about being content.

 ___

  • Nathalie Schalke
  • Allerheiligenweg 18B
  • 4835 BK Breda


Web editor: Media team     |

Datum: 01 | mrt | 2021


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Visitekaartje

Nathalie Schalke


Nathalie Schalke haar styling & interieur gaat verder dan het creëren van een mooi plaatje…

Visitekaartje

IN.interieur


IN.interieur is een deskundig ontwerp en adviesbureau waar u terecht kunt voor uw totale interieur…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media