Natural mix: een houtlook in de badkamer

Hotbath bv

Een badkamertrend die al in een vroeg stadium gespot werd door Hotbath bv isNatural Mix’. Dit is een omvattende term voor een badkamerstijl die zich kenmerkt door een mix van verschillende natuurlijke materialen zoals; hout, steen, en staal. Deze materialen in combinatie met kleuren zoals wit, zwartgrijs en aardse tinten zorgen voor fantastische ontwerpen die niet alleen stijlvol, maar ook tijdloos zijn.  

Houtlook, Hothbath, Badkamertrend, The Art of Living

Natuurlijke materialen 

Materialen stelen de show in deze badkamer trend. Denk aan een douche met een stalen raampartij in combinatie met een houten wastafelmeubel en een stoere muur van betonstuc. Het zijn de robuuste en sobere elementen die je badkamer een bijzondere uitstraling geven. Ander materiaal wat ook goed bij dit uitgangspunt aansluit, maar meteen een luxe uitstraling aan je badkamer geeft, is natuursteen. Door het monochrome kleurenbeeld van bijvoorbeeld marmer ontstaat rust en een ontwerp met klasse.  

 

Badkamer met houtlook 

Wil je toch een wat warmere uitstraling voor je badkamer, dan is hout het perfecte materiaal om mee te werken. Toch is het gebruik van hout niet echt voor de hand liggend in een badkamer. Het vraagt om enig wat onderhoud in een natte ruimtes. Om toch een badkamer met hout te creëren zijn er verschillende producten te verkrijgen met een houtlook. Bijvoorbeeld houtlook tegels. Deze tegels kun je plaatsen in allerlei kleuren en maten, zodat ze perfect aansluiten bij het design van de badkamer en jouw smaak.  

Houtlook, Hothbath, Badkamertrend, The Art of Living

Over Hotbath bv 

Om meer te weten te komen over de trend Natural Mix en een houtlook in de badkamer kun je terecht bij Hotbath bv. Zij hebben een ruim assortiment aan badkamer- en toiletoplossingen die aansluiten bij al jouw wensen. Daarnaast zijn hun producten duurzaam en energiebesparend.  

Editor: Media team

Datum: 25-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online Redactie The Art of Living

Fotografie: Hotbath