Gevelbekleding, natuurgevelsteen, familiepark PUUR Exloo, raampartijen, geoparken,

  • Natuurgevelsteen
  • Zuideropgaande 46A
  • 7913 TN Hollandscheveld

Natuurgelegen villa met gevelbekleding | Natuurgevelsteen

Het hoogwaardige familieresort PUUR Exloo in het Nederlandse Unesco natuurgebied is ontworpen door Kolpa Architecten en is verder tot stand gekomen door Kontour Vastgoed. De gevelbekleding aan de buitenkant van de villa is gemaakt door het bedrijf Natuurgevelsteen.

Bijzondere gevelbekleding

Het familieresort bevindt zich in het midden van Drenthe en is goed bereikbaar. Deze prachtige villa is geschikt voor 10 personen. Het bijzondere aan deze villa is dat hij erg mooi op gaat in de natuur om zich heen. De villa is echt onderdeel van de mooie natuur. Dit komt doordat het huis gebouwd is met allerlei natuurlijke elementen en gevelbekledingen, zoals donker gebeitst hardhout, natuurgevelsteen en authentieke gevelstenen met een traditionele uitstraling. Een ander natuurlijk element wat terugkomt in het ontwerp van het huis, is het prachtige rieten dak. Dit zorgt dan ook voor een landelijke en gezellige uitstraling. In deze villa is gewerkt met grote raampartijen aan de zijkant van het huis, dit zorgt voor veel licht inval. Het hele huis is gerealiseerd door Koenen Bouw. Binnen, buiten, op het buiten terras, overal voel je de rust en de levendigheid van de natuur tot je komen en daarom is dit de perfecte plek voor een paar dagen rust en gezelligheid met familie of vrienden.

Gevelbekleding, natuurgevelsteen, familiepark PUUR Exloo, raampartijen, geoparken,

Prachtige natuur

Niet alleen het huis is geweldig, maar ook de natuur in het unieke historische natuurgebied de Hondsrug is een plaatje. Zo zijn er veel loop en fiets routes in de prachtige Drentse natuur. Je heb oneindige heidevelden, dichte bossen, groot veengebied en natuurlijk veel dieren om te spotten. Dus pak je fotocamera maar uit je tas, want je krijgt gegarandeerd de mooiste natuurfoto’s.

Gevelbekleding, natuurgevelsteen, familiepark PUUR Exloo, raampartijen, geoparken,

Uniek accommodatie

Het gebied bestaat al flink wat jaren en heeft sinds 2013 de bijzondere naam Global Geopark. Dit is erg uniek en staat als een van de weinig plekken van Nederland op de indrukwekkende werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit betekend dat familieresort PUUR Exloo nu behoort tot een van de 120 geoparken in de wereld.

 

 

Tekst: Eef Schellens
Fotografie: Natuurgevelsteen

____


 

Meer projecten zien van Natuurgevelsteen?