previous arrow
next arrow
Slider

Natuurgevelsteen | Natuursteen muur

Al eeuwenlang stapelen wij stenen om in te wonen, te recreëren, te werken en te leven. Dankzij de stenen van Natuurgevelsteen wordt elk bouwwerk omgetoverd in prachtige, unieke en sfeervolle verschijningen. Tevens hebben ze het voor elkaar gekregen om de natuurstenen te verwerken door middel van de Nederlandse halfsteense metseltechniek.

Nederlandse werkwijze

De werkwijze van het bedrijf is simpel, duidelijk en past bij het Nederlandse werken. Geen poespas of onzin achteraf maar een helder verhaal. Zo is het bedrijf betrokken bij het gehele proces. Ook op de bouwplaats zijn de meesters aanwezig om het proces te blijven monitoren en sturen.

Mediterrane gebouwen

Natuursteen wordt vooral in de mediterrane streken veel gebruikt en geeft een woning of gebouw een karakteristieke uitstraling. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren wat betreft kleur en patroon. Daarom heeft het bedrijf een uitgebreid assortiment aan natuurgevelstenen. Waarbij er diverse patronen en kleuren verkrijgbaar zijn of zelfs het mixen van de verschillende soorten stenen is mogelijk!

Duurzaam natuursteen

Naast dat de steen duurzaam en herbruikbaar is, is het proces tot de verwerking van de natuurstenen tot bakstenen ook duurzaam. Zo wordt er geen gebruik gemaakt van chemische processen en worden de lokale arbeidskrachten benut ter bevordering van de werkomstandigheden. Dit heeft geresulteerd in ruim 20 gezinnen die momenteel een vast inkomen genieten.

____

Alle projecten van Natuurgevelsteen bekijken?

Elegantie en karakter

De door Boris Zeisser van Natrufied Architecture ontworpen droomwoning is gerealiseerd met natuurlijke materialen wat zorgt voor een dosis elegantie en karakter. Een droomvisie is werkelijkheid geworden.

Luxe natuursteen

Natuursteen is nog nooit zo populair geweest op het gebied van architectuur en inrichting als de laatste paar jaren. Theo Verburg Architecten en Vorm Bouw hebben op een landgoed in Zuid-Holland twee woongebouwen gerealiseerd met accenten van Natuurgevelsteen.

Natuursteen voor binnen en buiten

Deze schitterende villa, ontworpen door Studio Marco van Veldhuizen, is een ware blikvanger in haar omliggende omgeving. De strakke lijnen van het ontwerp zorgen ervoor dat de woning contrasteert met de omliggende natuur.

Karakteristiek gevelbeeld

Natuurgevelsteen realiseerde in Alkmaar een uniek gevelbeeld door natuursteen metselwerk samen te stellen uit twee verschillende groeves. De sortering Athene bestaat uit harde, grijze tinten met lange lengtes, in combinatie met warme tinten en kortere lengtes.

Stijlvolle gevelbekleding van natuursteen

Natuursteen als gevelbekleding is een ontzettend geliefde in- en exterieurtrend, maar wat velen zich niet realiseren is dat natuursteen sinds mensenheugenis wordt gebruikt als bouwmateriaal.

Natuurgelegen villa met gevelbekleding

Deze prachtige villa is gelegen in een bosrijke omgeving. Als je naar de woning kijkt, zie je meteen de mooie architectuur en gevelbekleding. Deze gevelbekleding is gerealiseerd door natuurgevelsteen en ze zijn bekend door de prachtige afwerking.

 

natuurgevelsteen, natuursteen muur, the art of living, natuursteen in het interieur, woonbeurs, event, woonevent, event voor wonen, beurs voor wonen

Natuurgevelsteen


Advies, offerte, werkvoorbereiding, winning, aanvoer, lossen, opperen, verwerken/metselen tot aan oplevering.

 

___

Contactgegevens:

  • Natuurgevelsteen
  • Zuideropgaande 46A
  • 7913 TN Hollandscheveld

 


Web editor: Media team     |

Datum: 24 | jan | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media