Natuurgevelsteen wordt NG | Bouwen met Natuursteen

NG | Bouwen met Natuursteen

Van gevels met natuursteen tot bestrating en rotsblokken, bij Natuurgevelsteen zijn allerlei soorten exclusieve natuurstenen te vinden die bij jouw woning passen. Vanaf 2 februari heeft het bedrijf een nieuwe naam: Natuurgevelsteen wordt namelijk NG | Bouwen met natuursteen.  

Natuursteen, villa, grijze stenen, bruine stenen, the art of living

Een nieuwe naam, hetzelfde exclusieve merk

Natuurgevelsteen blijft als merk bestaan, aangezien het bedrijf hier bekend mee is geworden. Het exclusieve merk staat er namelijk om bekend gevels te voorzien van een natuurlijke uitstraling. Daarnaast is een natuurstenen gevel al gauw de eyecatcher van de woning. Of je nu in een karakteristiek huis woont of in een moderne woning – de natuurstenen gevel sluit aan bij ieder type woning en zorgt voor een luxe gevoel. Bovendien kun je zelf kiezen wat het beste past bij jouw woning, denk aan bijvoorbeeld robuuste stenen of  aan de strakke en moderne NG Lapide

Meer met natuursteen

Naast dat je natuursteen kunt gebruiken om je gevel mee op te bouwen, is er nog veel meer mogelijk. Zo is er op de website van NG | Bouwen met Natuursteen ook van alles te vinden over natuursteen beplating en natuursteen strips. Hiermee kun je ook het interieur onder handen nemen. Kies bijvoorbeeld voor een robuuste inrichting of ga voor een natuursteen soort die wat eleganter en wat netter afgewerkt is, voor een chique uitstraling in de woonkamer.

Duurzaamheid en de natuursteen

Prettig om te weten is ook dat natuursteen een ontzettend duurzame keuze is. Bij de productie van dit natuurproject komen geen chemische processen kijken omdat verhitten of smelten niet nodig is. Bovendien gaat natuursteen levenslang mee, dat maakt het materiaal zeer geschikt om circulair mee te bouwen. De steen kan voortdurend worden hergebruikt. Oude natuursteen kun je bijvoorbeeld als verharding van het erf gebruiken of om nieuwe constructies mee te realiseren.

Inspiratie opdoen  

Op de website van NG | Bouwen met Natuursteen is veel inspiratie te vinden. Denk aan de nieuwste woningen die zijn verbouwd en waarbij natuursteen werd verwerkt in het in- of exterieur. Op deze manier is het gemakkelijk en prettig inspiratie op te doen voor je eigen woning. Ook kun je via de website bouwenmetnatuursteen.nl een eigen moodboard samenstellen. Vrijblijvend een inspiratieboek aanvragen is ook een mogelijkheid. Kortom: via NG | Bouwen met Natuursteen vind je alle informatie over natuursteen op één plek.  

Editor: Media team

Datum: 09-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living