Natuurleien dak, Hegeraat Leidekkersbedrijf, The Art Of Living 

  • Hegeraat Leidekkersbedrijf
  • Zandstraat 24a
  • 5374 NB Schaijk

Natuurleien dak | Hegeraat Leidekkersbedrijf  

Op deze unieke locatie, waar een oude stadsboerderij heeft gestaan in Grave aan de Maas, is doorHegeraatLeidekkersbedrijf het mooie appartementen- en maisonnettecomplex voorzien van een prachtig natuurleien dak, inclusief zink en loodwerk.Dakbedekking is niet bepaald een item waar de meeste mensen lang over nadenken als ze een huis aan het bouwen zijn. Toch zijn de mogelijkheden echt ongekend en dakbedekking kan de uitstraling van je huis echt maken of breken. Hegeraat is enorm gespecialiseerd in het dakbedekken van panden met historische waarde. Ze hebben passie voor het ambacht en ook voor detail en dat zie je hier ook. 

Natuurleien dak, Hegeraat Leidekkersbedrijf, The Art Of Living 

Authentieke look 

Het natuurleien dak heeft zinken dakgoten die zijn voorzien van geperforeerd zink, zodat er geen vuil in kan komen, wat schoonmaken van de dakgoten dus overbodig maakt.De hemelwaterafvoeren zijn aanhet ondereindeafgewerkt metstalen ondereinden, om het pand een “oude, authentieke look”tegeven.Een mooie bijkomstigheid hiervan is dat hierdoor de hemelwaterafvoerenniet kunnen beschadigenOm het geheel “vogelvrij” te houden, zijn er op de nokken RVS-duivenwering aangebracht,zodater geen overlast en vervuiling is. 

Natuurleien dak, Hegeraat Leidekkersbedrijf, The Art Of Living 

Eersteklas materialen
Verder zijn de terrassen helemaal afgewerkt metfelswerkinAnthrazink. Dit om de terrassen een luxe en compleet afgewerkte uitstraling te geven.Allewerkzaamheden zijnuitgevoerd met respect voor de historie door uitermate gekwalificeerde medewerkersAlleen eersteklas materialen zijn gebruiktvoor dit unieke project, van natuurlei tot leihaak en van zink tot lood. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Hegeraat Leidekkersbedrijf

____

Hegeraat Leidekkersbedrijf, dakbewerking, the art of living

____

Meer artikelen bekijken van Hegeraat Leidekkersbedrijf?