Natuurlijk interieur met een hotel chique uitstraling

Huis van Strijdhoven

Op een steenworp afstand van het centrum van Amsterdam werd een nieuwbouwvilla voorzien van een volledig natuurlijk ogend interieurontwerp. Het bouwproces bevindt zich in de afbouwfase en dat betekent dat het interieur eindelijk helemaal tot leven gebracht kan worden. Verantwoordelijk voor deze prachtige inrichting is Huis van Strijdhoven. Ze zorgden ervoor dat het interieur volledig aansluit bij de wensen van de opdrachtgevers en dat genoten kan worden van optimaal woongenot. De stijl die zij hebben aangehouden laat zich het beste omschrijven als luxe, warm en natuurlijk. Dit komt onder andere door het warme kleurenpalet en enkele authentieke blikvangers.

De benedenverdieping

Op de begane grond spelen mooie zichtlijnen en verschillende perspectieven een belangrijke rol in het uiteindelijke ontwerp. Hierdoor komt enige symmetrie terug in het ontwerp en is een duidelijke indeling te herkennen. Door aan de ene kant een sfeervolle haard, en aan de andere kant een koffienis, te verwerken als roomdivider worden de lijnen nog mee benadrukt. Het biedt een spectaculaire zichtlijn naar de erker. Daarnaast wordt veel gebruik gemaakt van marmer met een prachtige tekening en eikenhout, waardoor een luxueus en natuurlijk gevoel de overhand neemt.

De mastersuite

Op de bovenste etage vind je de mastersuite. De schuine kap had voor problemen kunnen zorgen, maar in dit geval werd hij prachtig verwerkt in het ontwerp. De gestoffeerde wandpanelen, marmeren staanders en nette wandlampen zorgen voor een chique hotelsfeer en maken de slaapkamer erg intiem. De walk-in closet heeft een grote spiegelwand en doet daardoor lijken eindeloos door te lopen.

Over Huis van Strijdhoven

Huis van Strijdhoven heeft zichzelf met dit ontwerp wederom overtroffen. Werkelijk alles klopt tot in de kleinste details en alles heeft een functie binnen het design. Spreekt dit schitterende interieur je aan? Dan kun je altijd contact opnemen met Huis van Strijdhoven om te kijken wat ze voor jou zouden kunnen betekenen.

Editor: Media team

Datum: 10-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Huis van Strijdhoven