Elegantie en karakter, Natuurgevelsteen, droomhuis, eenheid, natuurlijke elementen

  • Natuurgevelsteen
  • Zuideropgaande 46A
  • 7913 TN Hollandscheveld

Natuurlijke materialen met elegantie en karakter | Natuurgevelsteen

De door Boris Zeisser van Natrufied Architecture ontworpen droomwoning is gerealiseerd met natuurlijke materialen wat zorgt voor een dosis elegantie en karakter. Een droomvisie is werkelijkheid geworden.

Combinatie van natuurlijke elementen

Alle materialen zijn met grote zorg samengesteld, en dat is te zien. Zo werd er gekozen voor een donkere, ruige leisteen, gecombineerd met verschillende houtsoorten, messing, brons, koper en flagstones. In de gevels, schoorsteen en in de tuinmuren is prachtig natuursteen toegepast dat specifiek is uitgezocht op de tonen die passen bij de zandgrond, de dennen en de eiken. De hele woning ademt hierdoor natuur. Een adembenemende, natuurlijke oase met elegantie.

Elegantie en karakter, Natuurgevelsteen, droomhuis, eenheid, natuurlijke elementen, natuurlijke materialen

Karaktervol vakmanschap

Het unieke totaalplaatje in Noord-Holland straalt stijl en elegantie uit. Ieder bouwwerk kan het Nederlandse bedrijf Natuurgevelsteen omtoveren tot een unieke, karaktervolle verschijning. Van eerste schets tot samenstelling op de groeve, tot de levering en verwerking op de bouwplaats. Natuurgevelsteen blijft betrokken. Vakmanschap komt niet zomaar uit de lucht vallen. Voor het verwerken van de natuursteen zijn speciale mortels ontwikkeld. Deze zijn zowel technisch als esthetisch afgestemd op de gekozen natuursteen.

Elegantie en karakter, Natuurgevelsteen, droomhuis, eenheid, natuurlijke elementen

Inspiratiecentrum

Om het beste beeld te geven van de vele mogelijkheden, bestaat het inspiratiecentrum te Hollandscheveld in Drenthe. Maak een afspraak en bekijk de proefstellingen van alle verschillende kleuren en structuren.

 

Tekst: Natuurgevelsteen
Fotografie: Natuurgevelsteen

 

____


 

Meer projecten zien van Natuurgevelsteen?