Natuurlijke raambekleding van geweven hout

Onel Window Dressings

Bij Onel Window Dressings kun je terecht voor hoogwaardige raambekleding binnenhuis. Het bedrijf heeft echt kennis van zaken en weet keer op keer de verwachtingen van hun klanten te overtreffen. Ze hechten dan ook veel waarde aan dienstverlening op maat en een persoonlijke aanpak. Ook blijft het bedrijf inspelen op de meest innovatieve ontwikkelingen en trends. Een goed voorbeeld daarvan is het gegeven dat een natuurlijk interieur steeds meer mensen aanspreekt. Dit houdt in dat keuze steeds vaker valt op natuurlijke kleuren en materialen. Onel Window Dressings speelt daarop in met hun geweven hout raambekleding.  

Geweven hout 

Geweven hout is anders dan de naam doet vermoeden. Deze raambekleding is namelijk gemaakt van bamboe. Deze prachtige raamdecoratie laat voldoende licht door, maar zorgt er ook voor dat de nodige privacy behouden blijft. Het geweven hout is in twee verschillende varianten te verkrijgen. Namelijk als rolgordijnen en als vouwgordijn. Daarnaast zou je ook kunnen kiezen voor een gemotoriseerde elektrische bediening, wat volledig past bij de hedendaagse moderne woning. Bovendien zorgt de bamboe ervoor dat de raamdecoratie een 100% natuurproduct is. Ze zien er dus niet alleen natuurlijk uit, maar zijn ook daadwerkelijk erg milieuvriendelijk.  

 

Personaliseren  

Naast dat het geweven hout erg functioneel is, is deze raambekleding ook in alle soorten en maten te verkrijgen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit twee wevingen; de Thin Sticks en de Flat Sticks. De eerste variant is transparant en laat daardoor meer inkijk toe. De Flat Sticks zijn daarentegen wat meer inbetween. Naast dat je uit deze types kunt kiezen, is het ook mogelijk om de raamdecoratie nog meer personaliseren doormiddel van kleur. Beide varianten zijn in twintig verschillende kleuren te verkrijgen. Er zit dus altijd wel iets bij dat aansluit bij jouw wensen en interieurstijl.  

Editor: Media team

Datum: 13-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living