Natuurlijke tuin met buitenkeuken

Knops Tuindesign

Vanaf het eerste moment dat je de oprijlaan van deze villa betreedt ben je onder de indruk van deze waanzinnige tuin. De bewoners van de villa gaven Knops Tuindesign vrij spel en dat resulteerde in een tuin met een design dat je nog niet eerder zag, maar wel onmiddellijk weet te betoveren. De tuin van deze natuurlijke villa beschikt over spannende hoogteverschillen, waardoor de tuin een speelse, maar nog steeds erg exclusieve uitstraling krijgt. Om volledig van het buitenleven te genieten werd daar een terras met buitenkeuken aan toegevoegd. 

Buitenkeuken, trappartijen, The Art of Living

Terras met buitenkeuken

Aan de achterzijde van de woning is een groot, luxe terras gerealiseerd, dit is natuurlijk dé ultieme plek voor een gezellige middag of avond in de buitenlucht. Het terras beschikt over een fantastische buitenkeuken met bar en lange eettafel die zijn uitgevoerd in één en hetzelfde materiaal. Om van deze plek een intieme hoek te maken koos Knops Tuindesign voor een groene afscheiding (in de vorm van bomen en prachtige planten).

Zwembad als versterker

Vanaf het terras heb je een geweldig uitzicht op het zwembad en de verschillende waterpartijen rondom. Het zwembad past perfect binnen het design dat Knops Tuindesign voor ogen had. Met de glazen façade aan de voorzijde lijkt het zwembad nog groter en wordt het exterieur van de woning op bijzondere wijze benadrukt. Door de hoogteverschillen met trappartijen en de natuursteenwanden is de tuin niet in een oogopslag te zien maar zorgt het ervoor dat je steeds in een nieuw deel van de tuin wil ontdekken.

Meer over Knops Tuindesign

Knops Tuindesign ontwerpt en realiseert exclusieve tuinen die aan alle wensen van de klant voldoen. Iedere keer weer levert Knops Tuindesign een tuin die tot in de puntjes klopt. Beleving, luxe, rust en harmonie zijn terug te vinden in ieder ontwerp. Om dagelijks te blijven genieten van je tuin wordt er een design samengesteld waarbij er een balans is tussen de wensen van de klant en de omgeving.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 23-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Knops Tuindesign