Natuurlijke villa met natuursteen metselwerk

The Flagstone Company

Deze authentieke villa is ontworpen door Architectenbureau Kabaz. Zij hebben veel succesvolle architecten in dienst die werken aan het ontwerpen en de-realiseren van exclusieve woningen. Het bedrijf staat bekent om hun holistische aanpak. Dat houdt in dat alle aspecten van de woning samen bijdragen aan een perfect geheel. Dit uitgangspunt is goed te herkennen in het ontwerp van deze adembenemende villa. Om tot dit resultaat de komen, werkten zij samen met de The Flagstone Company. Zij waren verantwoordelijk voor het prachtige natuursteen metselwerk, dat de villa zijn unieke karakter geeft.  

Natuurlijk karakter 

Dit luxe landhuis staat in een bosrijke omgeving en daarom werd een natuurlijk exterieur als doel gesteld. Dit houdt in dat voornamelijk gebruik werd gemaakt van natuurlijke materialen. Dat verklaart dan ook de keuze voor natuursteen metselwerk en houten elementen. Daarnaast zijn het de grote ramen die de ruimtelijkheid van de kamers benadrukken en uitzicht bieden over de prachtige omgeving. Het natuurlijke aspect is ook overgenomen in het tuinontwerp, waardoor de bewoners optimaal kunnen genieten van een groene omgeving. Naast dat het exterieur natuurlijk is, kent het omvangrijke huis abstracte vormen. Deze worden op mooie wijze benadrukt in de details, zoals de luxe stalen omlijstingen van het dak en de kozijnen.  

Natuursteen metselwerk 

The Flagstone Company is de leverancier van deze prachtige natuursteen. Het geeft de woning zijn warme en robuuste uitstraling. Naast de natuursteen gevels en muren, is ook op andere plekken natuursteen toegepast. Zo is ook een enorme schoorsteen bekleed met de Rocks Steenstrips en zijn een tuinmuur en verschillende muren in het interieur vervaardigd uit natuursteen. Hierdoor is een fijn samenhangend geheel tussen het in- en exterieur ontstaan. Daarnaast contrasteert het natuursteen op interessante wijze met andere gevels die bestaan uit strak wit stucwerk.  

Editor: Media team

Datum: 13-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: The Flagstone Company