17Zwemvijver, Van Mierlo Tuinen, tuinontwerp

  • Van Mierlo Tuinen
  • Spoorlaan 3
  • 5751 JM Deurne

Natuurlijke zwemvijver | Van Mierlo Tuinen 

Deze prachtige groene tuin laat een natuurlijke wellness zien zoals die hoort te zijn. De tuin is de perfecte plek om geheel tot rust te komen. De sauna, de natuurlijke zwemvijver, het terras, de kachel in het buitenverblijf, allemaal draagt het bij aan de sfeer en harmonie in de tuin.  

Het hele jaar door

De tuin heeft een organisch design, strakke lijnen en kaders bestaan er niet. Wel is er gelet op de hoogte van de beplanting, er is namelijk gezorgd dat er bijvoorbeeld vanuit de sauna een bijzonder panorama op de tuin ontstaat. Ook is er gekozen voor verschillende soorten beplanting die gedurende het gehele jaar de tuin goed tot zijn recht laten komen. En als je tuin er het hele jaar door prachtig uit ziet, dan wil je er uiteraard het hele jaar van kunnen genieten, maar ook dat is mogelijk gemaakt! Het buitenverblijf beschikt over een kachel waardoor dit ook in de donkere maanden van het jaar een fijne plek is om te zijn.  

De mooiste zwemvijver van het jaar

Op het grote gazon staat een grote tulpenboom waaronder je in de zomer heerlijk kunt genieten van de koelte en de schaduw, en niet geheel onbelangrijk, de boom is ook bij uitstek geschikt om onder te schommelen. Ook de rode palen, die zijn gemaakt van hergebruikte dakgoten, leiden je blik door de tuin, ook dienen deze als ankerpunten voor de organische vorm van de tuin. Eigenlijk is simpelweg aan ieder detail gedacht in het ontwerp van dit prachte plaatje, met de natuurlijke zwemvijver als centraal punt. Het is dan ook niet voor niets dat de tuin in 2015 is verkozen tot de mooiste zwemvijver-tuin van Europa! 

 

Tekst: Charlotte Adriaansen 
Fotografie: Van Mierlo Tuinen

___

Van Mierlo Tuinen

___

Meer projecten van Van Mierlo Tuinen bekijken?

 


Web editor: Media team     |

Datum: 17 | sep | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media