Natuursteen badkamer, Michel Oprey Beisterveld, The art of living, Mozaïek,

  • Michel Oprey en Beisterveld
  • Havenweg 8
  • 6101 AB, Echt

Authentiek natuursteen in badkamer | Michel Oprey & Beisterveld

Wanneer je geen standaard tegel wil in je badkamer, maar ook niet houdt van extreme kleuren of design opsmuk, dan is de mozaïekmat met kiezelstenen in combinatie met een mooie natuursteen een zeer verfijnde keuze. Deze badkamer, gerealiseerd door Stone Company Bathroom en gevuld met natuursteen van Michel Oprey & Beisterveld, is hier een mooi voorbeeld van. Een designbad, luxe kranen en een mooie afwerking met licht maken van deze ruimte een perfecte ontspanningsruimte.

Mozaïek

Met de mozaïekmat, genaamd Beach Pebbles Small White-Beige, kan je erg creatief aan de slag. Deze klanten hebben ervoor gekozen om de volledige douchewand hiermee te bekleden, een inham bij het bad en de achterwand van het toilet. Je kan natuurlijk nog veel meer met dit materiaal, bijvoorbeeld een horizontale strook op de wand plaatsen om de wandtegel te onderbreken of deze mat op de grond plaatsen voor dat rauwe buitendouchegevoel. Het mooie van deze vorm van natuursteen is dat er meerdere kleuren van zijn, namelijk ook nog een donkere variant en een variant waarbij donkere stenen gecombineerd worden met lichte.

Natuursteen badkamer, Michel Oprey Beisterveld, The art of living, Mozaïek,

Natuurlijk proces

De wandtegel die is geplaatst achter de waskommen, aan de zijkant van het toilet en als achterwand bij het vrijstaand bad is de Castle Stone in grijs-blauw. Deze neutrale steen heeft toch veel dynamiek in zich zitten en geeft daardoor een landelijke sfeer aan de badkamer. Deze kalksteen heeft zijn uiterlijk te danken aan een vorm van erosie en afzetting van kalk over een zeer lange periode. Tijdens deze periode verdicht het pakket zich tot een compacte massa, waardoor het als bouwproduct geschikt wordt. Kalksteen kenmerkt zich door prachtige kleuren, structuren en aders en is relatief makkelijk bewerkbaar. Dat maakt dit soort natuursteen perfect voor in de badkamer.

Meer over Michel Oprey & Beisterveld

Bij Michel Oprey en Beisterveld vind je de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die Michel Oprey en Beisterveld op hun reizen door de hele wereld hebben ontdekt en waarvan de verdere ontwikkeling door Michel Oprey en Beisterveld intensief wordt begeleid. De naam staat voor kwaliteit in natuursteen en keramiek. Een kwaliteit die toonaangevend is in de markt en wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties.

 

Tekst: Marlou Overkamp-Peters
Fotografie: Michel Oprey & Beisterveld

____

____

 Meer projecten bekijken van Michel Oprey & Beisterveld?