Natuursteen bestrating door NG Bouwen met Natuursteen

NG Bouwen met Natuursteen

Naast dat NG Bouwen met Natuursteen bekend staat om hun prachtige natuurstenen gevels, bieden zij ook natuursteen bestrating aan. Met hun assortiment aan natuursteen sorteringen is eigenlijk vrijwel alles mogelijk. Grote robuuste stenen geven ieder project een rauwe en stoere uitstraling, terwijl strak gezaagde stenen juist voorzien in een chique geheel. De grote variatie aan structuren en kleuren zorgt ervoor dat altijd wel een passende oplossing gevonden kan worden. Bovendien kan het natuursteen zowel in het interieur als buiten verwerkt worden. De mogelijkheden met natuursteen zijn daardoor eindeloos.

Natuursteen bestrating: buiten 

Een goed voorbeeld waarbij gekozen werd voor natuursteen bestrating is dit prachtige project. Hierbij werden grillige flagstones zowel in het exterieur, als in het interieur verwerkt. De flagstones benadrukken het natuurlijke aspect van de woning en weten het oog nog meer naar de prachtige gevel te leiden. Dit komt doordat dezelfde sortering werd gebruikt voor zowel de bestrating als voor de gevel. Op deze manier lopen ze in elkaar over en ontstaat er een prachtig harmonieus geheel. Toch zou je ook kunnen kiezen voor rechthoekige, strakke terrastegels. Dit staat bijvoorbeeld erg goed bij een modern ingerichte tuin.  

Natuursteen bestrating: binnen 

Natuursteen bestrating kan dus ook verwerkt worden in het interieur. Dit is weer net even iets anders als een houten vloer of een zacht tapijt. Door te kiezen voor natuursteen krijgt het interieur als snel een luxueuze en chique uitstraling. Er wordt dan ook vaak gekozen voor vloeren van travertin en marmer. Bedenk wederom dat ook hierbij van alles mogelijk is. Kies voor bijzondere patronen en kleuren, om een smaakvol geheel te creëren. Een schitterend voorbeeld hiervan is de travertin visgraatvloer van NG Bouwen met Natuursteen. Deze vloer is erg sfeervol door het materiaal, maar oogt ook erg modern dankzij het patroon.  

Editor: Media team

Datum: 18-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living