Natuursteen in de badkamer, Michel Oprey & Beisterveld, the art of living

Neolith in de badkamerMichel Oprey & Beisterveld

Om te komen tot een eindresultaat dat aansluit bij de persoonlijke wensen van de eigenaars, vormt Edwin Ames van COLLO architecten uit Santpoort-Zuid zich eerst een helder beeld van het woon- en leefgedrag van de eigenaren. “Persoonlijke interactie en verbinding zijn een van de belangrijkste pijlers”, benadrukt de architect van deze prachtig verbouwde villa. Dit is een mooi voorbeeld van een eigentijds ontwerp waarin alle elementen op een innovatieve manier zijn geïntegreerd. We willen in dit artikel graag inzoomen op de prachtige badkamer van Michel Oprey & Beisterveld waar je veel Neolith vindt! 

 

Natuursteen in de badkamer, Michel Oprey & Beisterveld, the art of living

Open verbinding

Achter de mooie deuren, uitgevoerd in hetzelfde donkere hout als de bijna tot aan de nok omhooggetrokken centrale kastenwand, treffen we de kinderkamers, separaat toilet, en de master bedroom met walk-in-closet aan de ene zijde. De badkamer met moderne wastafel en dubbele regendouche aan de andere zijde staat in open verbinding met de ouderslaapkamer. Onder het grote badkamerraam staat een mat witte, vrijstaande ovale badkuip om heerlijk te relaxen.
Natuursteen in de badkamer, Michel Oprey & Beisterveld, the art of living

Eyecatcher

Voor de zijwanden van de badkamer is een andere steen gekozen dan de achterwand van de douchecabine om zo een mooi accent te kunnen leggen. De zijwanden bevatten een rustige tegel uit een grijze tegelfamilie. Het natuursteen met adering is een mooi contrast en wordt daardoor een echte eyecatcher. De grijze adering matcht prachtig met de grijze tegels, waardoor er geen onrustig beeld ontstaat.

Meer over Michel Oprey & Beisterveld

Bij Michel Oprey & Beisterveld vind je de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die ontdekt zijn op reizen door de hele wereld en waarvan de verdere ontwikkeling intensief wordt begeleid. Michel Oprey & Beisterveld voert het meest uitgebreide assortiment natuursteen en keramiek van de Benelux. Nieuwe formaten en afwerkingen worden met zorg uitgekozen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jurrit van de Waal

____

____

Meer projecten van Michel Oprey & Beisterveld bekijken?