natuursteen tegels, the art of living, douglas & jones

  • Douglas & Jones
  •  
  • |
  •  

Natuursteen tegels | Douglas & Jones

Een berg aan ervaring en de behoefte om dingen nóg mooier en beter te maken. Dat specificeert het Hollands topdesign van Douglas & Jones. Met focus op innovatie en topkwaliteit biedt het merk een nieuwe wereld aan wanden en vloeren. Recent heeft het merk een nieuwe collectie op de markt gebracht: de Marbles serie. In deze collectie komt het gevoel van de authentieke natuursteen tegels helemaal terug.  

natuursteen tegels, the art of living, douglas & jones

Nieuwe collectie

Het merk is ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Voor wanden en vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi én uiterst praktisch. Deze nieuwe collectie is daar het perfecte voorbeeld van. De collectie straat luxe uit en is zowel toe te passen op vloeren als op wanden. Door de grote verscheidenheid in de collectie zijn de natuursteen tegels in iedere woning toe te passen.

natuursteen tegels, the art of living, douglas & jones

Serie Marbles

De serie Marbles biedt een klassiek marmerdesign in een hedendaags ontwerp. Een collectie waarin het authentieke en karakteristieke gevoel van natuursteen tegels volledig tot uitdrukking komt. De tegels zorgen zowel op wanden als vloeren voor een enorme stilistische veelzijdigheid. Een collectie van rijke kleurtinten, afmetingen en opmerkelijk decoratieve uitvoeringen. 

natuursteen tegels, the art of living, douglas & jones

Verschillende uitvoeringen

De serie Marbles is verkrijgbaar in verschillende kleurtinten en afmetingen. De tegels zijn geschikt voor een veelvoud van toepassingsmogelijkheden. Doordat de tegels van keramiek gemaakt zijn, zijn ze gemakkelijk schoon te maken en kras- en slijtbestendig. Ook gaan de tegels perfect in combinatie met een energiezuinige vloerverwarming. Wil je de tegels in het echt komen bewonderen? Via de dealerlocatorop de website kun je de dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op de website of ga langs in de showroom voor meer informatie en inspiratie! 

natuursteen tegels, the art of living, douglas & jones

 

Tekst: Douglas & Jones
Fotografie: Douglas & Jones

____

Douglas & Jones, tegels, interieur, nieuwste trends, vloeren, tegelvloer, exterieur, terras, Wandtegels, buitenvloeren,

___

Meer projecten bekijken van Douglas & Jones?