natuursteen, trivium, golfcomplex, beton, vloer, luxe, exclusief

  • TRIVIUM
  • Rotterdamseweg 400C
  • 2629 HH Delft

Natuursteen voor Bernardus Golf | TRIVIUM

In het Brabantse Cromvoirt ligt Bernardus, een achttien-holes golfbaan met een eigen concept, waar de golfsport en optimaal genieten hand in hand gaan. Met een perfect aangelegde baan, een sfeervolle omgeving en luxe faciliteiten belooft Bernardus een unieke beleving die je niet snel zult vergeten. Het clubhuis heeft een chique uitstraling met natuurlijke tinten die perfect aansluiten op het omliggende landschap, mede dankzij het natuursteen van TRIVIUM.

Genieten voor iedereen

Beleving staat bij Bernardus centraal. De golfsport wordt gecombineerd met genieten en dat is doorgetrokken tot in de kleinste details. Ook mensen die niet golfen kunnen hier terecht. Bijvoorbeeld in het luxe restaurant Noble Kitchen, de luxe lodge, in de sfeervolle tuin met buitenzwembad, de smashcourt tennisbaan, de gym, wellness of vergaderzalen.

Hoogwaardige materialen voor de buitenruimte

In het clubhuis waan je je in een chique hotellobby. De grote wenteltrap is dé blikvanger van het clubhuis. Deze werd belegd met natuursteen van TRIVIUM. Ook het overige, donkere natuursteen dat we hier zien is van hen afkomstig. TRIVIUM is sinds 2010 importeur en leverancier van hoogwaardige harde materialen voor de buitenruimte. Zij leveren al hun producten rechtstreeks vanaf de bron tot aan het project. Dit is efficiënt, snel, minder belastend voor het milieu en kostenbesparend.

natuursteen, trivium, golfcomplex, beton, vloer, luxe, exclusief

Tekst: Desiree Pennings
Fotografie: TRIVIUM
___

natuursteen, trivium, golfcomplex, beton, vloer, luxe, exclusief

___

Meer projecten bekijken van TRIVIUM?