Natuursteen voor binnen en buiten, Natuurgevelsteen, natuursteen, strakke lijnen, interieur, exterieur

  • Natuurgevelsteen
  • Zuideropgaande 46A
  • 7913 TN Hollandscheveld

Natuursteen voor binnen en buiten | Natuurgevelsteen

De strakke lijnen zorgen ervoor dat de natuurlijke materialen volledig tot zijn recht komen.

Deze schitterende villa, ontworpen door Studio Marco van Veldhuizen, is een ware blikvanger in haar omliggende omgeving. De strakke lijnen van het ontwerp zorgen ervoor dat de woning contrasteert met de omliggende natuur.

Natuursteen en hout

Niet alleen de woning is een blikvanger, ook de natuurlijke materialen die je terugziet in de gevelbekleding zorgen voor een prachtig totaalplaatje. De houten gevelbekleding in combinatie met de gemetselde natuursteen zorgt voor rust en warmte in het ontwerp van de woning. Door te kiezen voor het gebruik van natuurlijke materialen, lijkt het alsof de villa gemaakt is voor haar omgeving. Een harmonieus geheel zorgt voor een spannend eindresultaat qua gevelbekleding.

Natuursteen voor binnen en buiten, Natuurgevelsteen, natuursteen, strakke lijnen, interieur, exterieur

Robuuste uitstraling

De natuursteen is op een ietwat nonchalant gemetseld. Dit komt door de gevarieerde afmetingen en kleuren van de stenen. Doordat het materiaal ruig is afgewerkt zorgt het geheel voor een robuuste uitstraling. Dit is een mooie tegenhanger van de strakke lijnen waar de villa over beschikt. Om het geheel nog even af te maken, is de buitenhaard ook gerealiseerd in dezelfde natuursteen als de gevelbekleding. Dit heeft ervoor gezorgd dat het terras werd omgetoverd tot een plek vol warmte en gezelligheid.

Natuurlijke elementen

Om te zorgen dat het totaalplaatje compleet in balans is, is er gekozen om het gebruik van natuursteen ook door te voeren in het interieur. Zo kan er ook vanuit binnen ook genoten worden van de bijzondere elementen die terugkomen in deze woning. Door het interieur te voorzien van natuurlijke elementen ontstaat er een knusse en warme uitstraling. Er gekozen om de roomdividers te voorzien van natuursteen. Zo worden de woonkamer en keuken op een subtiele en sfeervolle manier van elkaar gescheiden. Zonder dat de ruimtelijkheid en sfeer wordt belemmerd.

Natuursteen voor binnen en buiten, Natuurgevelsteen, natuursteen, strakke lijnen, interieur, exterieur

 

Tekst: Cia van de Ven
Fotografie: Natuurgevelsteen

 

____


 

Meer projecten zien van Natuurgevelsteen?