Nederlandse top merken voor bedden: kwaliteit in slaapcomfort 

Droomboulevard Oisterwijk

Nederland is een zeer belangrijke speler in de wereld van ultiem slaapcomfort. Nederlandse fabrikanten hebben zich gevestigd als pioniers in het produceren van hoogwaardige bedden en matrassen die niet alleen comfortabel zijn, maar waarbij ook rekening is gehouden met de duurzaamheid en innovatie. Lees verder en ontdek enkele van de vooraanstaande, Nederlandse beddenmerken die een plekje hebben veroverd op de slaapmarkt. 

Ontspannen nachtrust met Kuperus 

Elke ochtend fris en uitgerust ontwaken? Kuperus is een naam die gelijk staat aan luxe en vakmanschap. Sinds 1905 biedt dit Nederlandse merk kwalitatieve bedden en matrassen die voldoen aan de hoogste normen van comfort en duurzaamheid. Met een rijke geschiedenis, een sterke focus op ambachtelijk vakmanschap en maatwerk in de puurste vorm, weet Kuperus elke keer weer te imponeren met zijn unieke ontwerpen van uitzonderlijke kwaliteit. 

Auping: duurzaam en innovatief 

Auping is een van de meest bekende namen in de Nederlandse beddenindustrie en is een droommerk voor velen! Al meer dan 130 jaar is het merk op zoek naar de beste manieren om volledig tot rust te komen. Het merk staat bekend om een innovatieve benadering van optimaal slaapcomfort. Bijzonder is dat elk bed en matras met zorg wordt vervaardigd, met een oog voor detail, duurzaamheid en de toekomst. Met een uitgebreid assortiment aan producten biedt Auping oplossingen die zowel comfortabel als milieuvriendelijk zijn. 

Signature: luxe maatwerk 

Voor degene die op zoek zijn naar een ongeëvenaard comfort, is Signature het merk bij uitstek. Signature staat synoniem voor luxe hoofdborden en bedden, volledig op maat gemaakt. Met zijn kenmerkende stijl en aandacht voor detail, heeft Signature zich gevestigd als een toonaangevend beddenmerk in Nederland. Elk product straalt vakmanschap en klasse uit, waardoor de bedden en hoofdborden favoriet zijn onder diegenen die behoefte hebben aan een nachtrust in luxe. Of het nu gaat om een gestoffeerd hoofdbord of een op maat gemaakt bed: Signatuur biedt kwaliteit en een slaapervaring als nooit tevoren. 

Toonaangevend slaapcomfort met matrassen en boxsprings van Pullman 

Al meer dan 150 jaar staan de handgemaakte matrassen en boxsprings van Pullman wereldwijd bekend om hun toonaangevende slaapcomfort. Als het gaat om vakmanschap en moderne innovatie, staat Pullman aan de top. Het unieke en gepatenteerde veersysteem vormt het geheim achter het succes. Dit Nederlandse merk heeft een rijke geschiedenis in het produceren van hoogwaardige matrassen die zowel comfort als ondersteuning bieden. Met een focus op kwaliteit en duurzaamheid blijft Pullman de favoriete keuze voor wie op zoek is naar een goede nachtrust. 

Avek: innovatief design en ongeëvenaard comfort 

Avek is een naam die synoniem staat voor innovatief design en ongeëvenaard comfort. Het merk combineert geavanceerde technologie met tijdloze esthetiek, wat resulteert in functionele en prachtige producten: van matrassen tot bedden en beddengoed. De oorsprong van Avek gaat terug naar 1927, toen Roelf Kok in Friesland een manufacturenwinkel had. Het idee om zelf bedden te maken ontstond toen Kok steeds standaard bedden moest aanpassen naar wens. Het merk, dat tegenwoordig staat voor arbeid, vlijt en kwaliteit, groeide al snel uit tot een nationaal en internationaal begrip op het gebied van slaap. Vandaag de dag blijft Avek de norm stellen voor kwaliteit en design. 

Vakmanschap en toewijding in eigen fabriek van Bedding Concepts 

Vakmanschap en toewijding zijn verankerd in het belang van maatwerk en innovatie bij Bedding Concepts. Als een van de weinige bedrijven onderscheidt Bedding Concepts zich met een eigen fabriek. Deze unieke troef stelt hen in staat om op maat gemaakte oplossingen te creëren die moeiteloos aansluiten bij de individuele behoeften van de klanten. Met een scherp oog voor detail en een toewijding aan kwaliteit, streeft Bedding Concepts ernaar elk aspect van hun producten te perfectioneren. Van de keuze van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen tot een verfijnde afwerking: elk element wordt zorgvuldig vervaardigd met het oog op duurzaamheid en comfort.  

Het resultaat van deze inspanningen is een ruim assortiment van complete boxsprings en matrassen van een onovertroffen kwaliteit, geproduceerd met Nederlandse grondstoffen. Naast hun expertise in maatwerk onderscheidt Bedding Concepts zich door hun verfijnde stoffering, unieke antislip technologie en een breed scala aan hoofdborden, stoffen en kleuren. Deze eigenschappen komen tot leven in de collecties die tentoongesteld staan in de showroom van Droomboulevard Oisterwijk.  

Bedden, bedden, Droomboulevard Oisterwijk, The Art of Living

Sterke positie voor Nederlandse beddenmerken 

Nederlandse beddenmerken hebben wereldwijd hun positie versterkt als voorlopers in slaapcomfort, met een stevige focus op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Of het nu gaat om de weelde en vakmanschap van Kuperus of de nadruk op duurzaamheid en innovatie bij Auping, deze merken blijven de standaard zetten voor hoogwaardige bedden en comfortabele matrassen. Met een schat aan ervaring en een voortdurend streven naar perfectie, zullen Nederlandse fabrikanten ongetwijfeld excelleren in het bieden van een goede nachtrust. 

Editor: Media Team

Datum: 06-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living