• Michel Oprey en Beisterveld
  • Havenweg 8
  • 6101 AB, Echt

Neolith beton | Michel Oprey & Beisterveld

Deze prachtige villa gelegen in een groene omgeving beschikt over een licht interieur met opvallende kleurtinten. De vloer van Neolith beton zorgt ervoor dat het geheel naadloos in elkaar overloopt. Michel Oprey & Beisterveld leverde het Neolith beton voor de boven- en benedenverdieping.

Rijke materialen

In deze woning kom je niks tekort. De ruime woonkamer is voorzien van twee open haarden, sfeervolle verlichting, zachte kleuren en rijke materialen. Zo zijn de stoelen aan de houten eettafel van fluweel en is de openhaard omrand met natuursteen. De vloer van Neolith beton loopt van de woonkamer tot het terras, waardoor er één kloppend geheel ontstaat.

Eyecatchers

Zowel de vloer in de badkamer als de omranding van de haard zijn van de natuursteensoort Neolith Estatuario. Deze natuursteen heeft een marmerlook waardoor deze perfect past bij de luxe uitstraling van de woning. De combinatie van forse en subtiele aderen op een puur witte achtergrond maakt van Estatuario een prachtig elegant design dat de ruimte een frisse, classy en attractieve uitstraling geeft.

Kwaliteit van het hoogste niveau

De naam Michel Oprey & Beisterveld staat voor kwaliteit. Kwaliteit in natuursteen en keramiek. Een kwaliteit die toonaangevend is in de markt en wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties. Het bedrijf werkt uitsluitend met leveranciers die beschikken over een goed georganiseerd controlesysteem. Zo kan kwaliteitscontrole direct op locatie plaatsvinden, waar ook ter wereld.

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Charlotte Kap

____

____

 Meer projecten bekijken van Michel Oprey & Beisterveld?