tophoveniers, netwerk, hoveniers, tuinsinpiratie

  • Tophoveniers
    Binnen 27A
    4271 BV Dussen

Netwerk van negen tophoveniers | Tophoveniers

Wat gebeurt er als je negen hoveniers samenbrengt die elkaar een paar keer per jaar ontmoeten, samen beurzen bezoeken en waar vaktechnische vragen altijd aan elkaar gesteld kunnen worden? Dan ontstaat er een netwerk van gelijkgestemde vakmensen die hun eigen koers en authentieke fingerprint willen blijven ontwikkelen. Tophoveniers is een netwerk van negen hoveniers die het belangrijk vinden om hun kennis te delen en door te geven, ervaringen uit te wisselen en topkwaliteit te leveren. Het is de kracht van samen.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Heel veel mensen willen graag lekker buiten kunnen dineren en vanaf het terras zo lang mogelijk kunnen genieten van een prachtig en vakkundig aangelegde tuin. Kinderen moeten er naar hartenlust kunnen spelen en misschien ben jij wel op zoek naar een oase van rust in je tuin, waar je na een drukke dag kunt ontspannen. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Iedere hovenier een eigen signatuur

Alle hoveniers die aangesloten zijn bij Tophoveniers werken met bijzondere en hoogwaardige materialen, kiezen voor de beste beplanting en weten precies wat waar het beste tot zijn recht kan komen. De ontwerpen van Tophoveniers zijn duurzaam en garanderen jarenlang tuingenot. Iedere hovenier heeft een eigen signatuur en samen staan zij garant voor het ontwerp, de inrichting en het onderhoud van tuinen en landgoederen in diverse stijlen en oppervlakten.

Het delen en doorgeven van kennis

Om zoveel mogelijk jonge mensen te inspireren en aan zich te binden schrijft ze tuinontwerpwedstrijden uit voor studenten en delen oude rotten uit het vak hun kennis en ervaringen tijdens verschillende kennisdagen. Tophoveniers vindt het belangrijk dat kennis doorgegeven wordt en er een kruisbestuiving kan plaatsvinden tussen mensen die al lang in het vak zitten en jong aanstormend talent.

Hendriks Hoveniers

Hendriks Hoveniers verzorgt tuinen van divers formaat. Van een luxe stadstuin tot het ontwikkelen van een exclusieve paardenstoeterij met landgoed. Hendriks Hoveniers is een begrip in het oosten van het land en in de top van de paardensport. Bij Hendriks Hoveniers gaan luxe en exclusiviteit hand in hand.

Groenpartners

Groenpartners werkt met hart en ziel aan tuinen met karakter op historische plaatsen. Oude elementen worden in ere hersteld of krijgen op bijzondere wijze (een nieuwe) plek in het ontwerp. De keuze van de beplanting en een natuurlijke uitstraling zijn de uitgangspunten bij de tuinontwerpen. Historische plekken komen weer tot bloei.]

Groengroep

Groengroep is de specialist in het aanleggen van mooie, natuurlijke, weelderige stadstuinen in de Randstad. In de ontwerpen is altijd minimaal een boom die zorgt voor dynamiek en contrast. Stoere beplanting zorgt voor een exclusieve en natuurlijke uitstraling.

Puur

PUUR Groenprojecten ontwerpt met gevoel voor design en comfort natuurlijke tuinen bij moderne architectuur. De toepassing van hoogteverschillen en het gebruik van bijzondere materialen zorgt voor verrassende effecten. De strakke omlijning van waterpartijen en rustige beplanting creëert een exclusieve uitstraling.

Wijsman Hoveniers

Wijsman Hoveniers houdt van strakke, eigentijdse tuinen in combinatie met het gebruik van natuurlijke materialen en mooie beplanting. Achter elke lijn zit een gedachte en dat zorgt voor eenheid van huis en tuin. Hagen en tuinmuren, zitmuurtjes en vaste banken komen vaak terug in hun ontwerpen. Het zijn functionele en tevens gezellige elementen in de tuin.

Fons Linders Tuinmeesters

Fons Linders Tuinmeesters combineert verschillende elementen die het ontwerp ondersteunen en versterken. Oude robuuste materialen, zoals beton en oud hout, krijgen plek in een natuurlijk en organisch ontwerp waardoor er een landelijke sfeer ontstaat. Door stoere, karakteristieke en volwassen beplanting toe te passen ontstaat er een tuin die ogenschijnlijk al heel wat jaren oud is.

Meeuwis de Vries Tuinen

Door te luisteren weet Meeuwis de Vries Tuinen wie je bent en door te kijken naar de architectuur van het huis en de omgeving brengen zij je droomtuin tot leven. Zij leveren altijd unieke tuinontwerpen, met voor elke tuin unieke elementen en ze zorgen met hun tophoveniers voor een hoogwaardige tuinaanleg. De tuin zal een plek worden waarin je tot rust komt in volkomen harmonie met de omgeving. Verder onder- houden zij met alle passie en liefde je droomtuin om deze altijd optimaal in vorm te houden.

Esselink Hoveniers

Esselink Hoveniers werkt graag met een diversiteit aan beplanting. De lijnen en vormen van het ontwerp passen naadloos bij de woning en de omgeving. De creatieve lijnvoering en het opvoeren van verschillende ruimtes zorgt voor spannende en verrassende effecten en fijne beschutte en geborgen plekjes.

De Rooy Hoveniers

De Rooy Hoveniers maakt ontwerpen die rust en geborgenheid uitstralen. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1940 en combineert karakteristieke beplanting met moderne elementen. Een boom of plant wordt uitgezocht op karakter en met het oog op de toekomst. Het bijzondere overweldigende gevoel van de natuur mag van generatie op generatie doorgegeven worden. De tuinen omarmen je nu en in de toekomst.

 

Tekst: Linde ten Broek

Fotografie: TotaalTuin Leende

___

Meer projecten zien van Totaaltuin Leende?