NEWstairs

Met al meer dan 15 jaar ervaring is NEWstairs dé specialist op het gebied van traprenovatie en -bekleding. Ook voor een nieuwe massief houten trap ben je bij NEWstairs aan het juiste adres. Dit familiebedrijf heeft een passie voor trappen en is dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe inspiratie. Doordat het gehele productieproces in eigen beheer is, voldoet de NEWstairs collectie altijd aan de hoogste kwaliteitseisen en aan de laatste interieurtrends. De collectie die NEWstairs aanbiedt is dan ook altijd uniek en up-to-date.

Informatie over NEWstairs


NEWstairs
NEWstairs
NEWstairs
NEWstairs
NEWstairs
NEWstairs
NEWstairs
NEWstairs
NEWstairs
NEWstairs
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

NEWstairs traprenovatie & -bekleding

Een bestaande, versleten, houten trap kun je door middel van overzettreden in de mooiste decors voorzien van een ‘NEW’ jasje. In dat geval kies je voor traprenovatie. Als een (nieuwe) houten trap, betontrap of marmeren trap bekleed wordt met overzettreden, wordt dit trapbekleding genoemd. Het in de NEWstairs trapdecors geïntegreerde antislip-reliëf zorgt voor een betere grip op de trap en omdat de materialen kras- en slijtvast zijn, is een NEWstairs trap gegarandeerd een duurzame aanwinst.

Veelzijdige NEWstairs collectie

De veelzijdige NEWstairs collectie bestaat uit prachtige eiken- en betonlookdecoren in diverse kleurtinten. Je kiest daarnaast ook uit een ruime keuze in stootbordkleuren, leuningen, balustrades, trapverlichting en vloeren. Op deze manier creëer je altijd jouw unieke trap. Of je nu een landelijke, moderne, klassieke of industriële trap toe wilt voegen aan je interieur, bij NEWstairs is alles mogelijk.

NEWstairs massief houten trappen

Op zoek naar een nieuwe, houten trap van hoog niveau? Massief houten NEWstairs trappen worden vervaardigd uit duurzaam eiken- beuken-, iroko-, rubberwood en vurenhout. Voor elk interieur maakt NEWstairs de perfecte vorm trap. Of dit nu een rechte trap, kwartdraaitrap of imposante wenteltrap is. Bepaal zelf waar de trap moet komen en laat de rest over aan de NEWstairs massieve trapspecialisten.

Advies aan huis

Voor het beste advies en een prijs op maat komt de NEWstairs adviseur met de showroom aan huis. Want zeg nu zelf, nergens anders dan thuis kun je beter zien wat bij jouw trap en interieur past. Tijdens het adviesgesprek worden alle mogelijkheden toegelicht en samen creëren jullie de perfecte trap passend bij jouw woonstijl en al je persoonlijke wensen. Nu alvast meer informatie of inspiratie? Bezoek dan onze website www.newstairs.nl