NG Bouwen met Natuursteen voor alle natuurstenen toepassingen

NG Bouwen met Natuursteen

Al jarenlang wordt natuursteen verwerkt in verschillende bouwwerken. Het product vindt zijn oorsprong dan ook al miljoenen jaren geleden. Toch is het nog steeds een erg geliefd product en wordt het regelmatig gebruikt om het exterieur, interieur en de buitenruimtes mee te verrijken. Dit komt doordat het product niet alleen voldoet op esthetisch vlak, maar ook aansluit bij de wensen op het gebied van duurzaamheid. Natuursteen is levensloopbestendig en erg geschikt voor circulair bouwen. NG Bouwen met Natuursteen werkt dan ook ontzettend graag met het materiaal en weet het product altijd op authentieke en stijlvolle wijze te verwerken in de meest spraakmakende projecten. Verdiep je dan ook eens in hun kunnen en de eindeloze mogelijkheden die natuursteen te bieden heeft.  

Gevelbekleding  

NG Bouwen met Natuursteen staat bekend om het produceren van diverse gevelproducten, die iedere woning van een robuuste, maar chique uitstraling voorzien. Het bedrijf heeft meer dan honderd massieve Natuurgevelsteen sorteringen, die volgens de traditionele metseltechniek te verwerken zijn. Ben je toch op zoek naar iets anders, dan kun je bij hen ook terecht voor Natuursteen Strips, stoere Rocks en een natuursteen Lapide collectie, die een moderne uitstraling garandeert.  

Bestrating en vloeren 

Toch levert NG Bouwen met Natuursteen niet alleen producten voor gevelbekleding. Je kunt recent ook bij hen terecht voor natuursteen bestrating en producten om de vloer mee te sieren. Denk bijvoorbeeld aan flagstones of chique marmeren tegels. Daarnaast leveren zij ook travertin tegels in verschillende formaten, waardoor het mogelijk is om een visgraatmotief met natuursteen te leggen. 

Volledig maatwerk 

Alle natuursteen producten van het bedrijf worden volledig op maat en naar wens gemaakt. Ze denken dan ook graag mee met hun klanten en gaan geen uitdaging uit de weg. Ze doen er alles aan om jouw droomwoning tot een succes te maken. Dit is dan ook de reden dat ze speciale hoekstenen, natuursteenbrokken, traptreden en natuursteen afdekkers aanbieden. Kortom, er zijn eindeloos veel mogelijkheden.  

Editor: Media Team

Datum: 05-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living