NG Bouwen met Natuursteen

Wij bieden natuursteen in allerlei soorten, maten en kleuren. Van gevel tot vloer en van bestrating tot woonaccessoires. Wij leveren massieve natuursteen metselstenen, robuuste rocks, strakgezaagde natuursteen in langformaat, maar ook natuursteen beplating en natuursteen strips. Wij maken graag een product op maat en daarom maken wij van ieder project een unieke beleving.

Projecten van NG Bouwen met Natuursteen

Informatie over NG Bouwen met Natuursteen


previous arrow
next arrow

Tot de laatste steen betrokken

De werkwijze van het bedrijf is simpel, duidelijk en past bij het Nederlandse werken. Geen poespas of onzin achteraf maar een helder verhaal. Zo is het bedrijf betrokken bij het gehele proces. Ze denken graag met u mee en helpen u met het vinden van een product dat aansluit op al uw wensen. Ook op de bouwplaats zijn de projectbegeleiders aanwezig om het proces te blijven monitoren en sturen.

Karakteristieke uitstraling voor ieder project

Natuursteen geeft een woning of gebouw een karakteristieke uitstraling. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren wat betreft kleuren, patronen en afwerkingen. Daarom heeft het bedrijf een uitgebreid assortiment met verschillende producten en sorteringen. Zo bieden zij robuuste metselstenen aan, maar bijvoorbeeld ook strakke langformaat natuursteen en natuursteenstrips behoren tot de collectie.

Duurzaam natuursteen

Naast dat de steen duurzaam is en geschikt voor circulair bouwen, is het proces ‘van groeve tot gevel’ ook duurzaam. Natuursteen is een product van Moeder Natuur, er worden geen chemische processen toegepast tijdens de productie. Onze meeste sorteringen komen uit Noord-Macedonië, hier werken wij nauw samen met de vakmannen op de groeve en de werkplaats wat resulteert in duurzame werkgelegenheid. Wij helpen bij het ontwikkelen van werkmethodieken die het werk verlichten, medewerkers krijgen beschermingsmiddelen en dankzij microkredieten die in de machineparken gefinancierd worden, ontstaan zelfstandige bedrijven. Dankzij NG Bouwen met Natuurteen hebben inmiddels ruim 30 Macedonische gezinnen een vast inkomen.