previous arrow
next arrow
Slider

NIELS MAIER  

Al jaren realiseert Niels Maier met zijn architectenbureau prikkelende interieurconcepten. Hij weet als geen ander de wensen van de opdrachtgever om te toveren tot mogelijkheden. Niels vertaalt deze mogelijkheden in een passend concept. Waarin vormen en lijnen, minimal luxury en een hoog detailleringsniveau centraal staan.  

Passie voor het vak

Niels had op jonge leeftijd al een grote affiniteit met interieur, meubels en de impact ervan op sfeer en ruimte. Nu, jaren later, runt Maier zijn eigen architectenbureau en werkt hij met grote passie voor het vak aan verschillende bijzondere interieurprojecten. Niels is flexibel in zijn kunnen. Zo verzorgt hij zowel interieurs voor exclusieve particuliere woningen tot aan zakelijke ruimtes, met name in de hospitality branche. Veel meubels ontwerpt hij daarbij zelf.  

Eigen karakter

Ieder project is gebaseerd op de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van het gebouw. Dit maakt dat geen enkel project hetzelfde is; ieder interieur krijgt hierdoor zijn eigen karakter. Niels Maier vindt het daarbij belangrijk dat het gehele interieur de persoonlijkheid van zowel de bewoners als het gebouw ademt. Zodat het de perfecte basis vormt voor een prettig thuis. 

 

___

Meer projecten van Niels Maier bekijken?

 

  • |

 

Zwart wit interieur

Deze strakke woning ligt in een groene omgeving en heeft de naam ‘The Oblique House’ te danken aan de unieke vorm. Niels Maier realiseerde samen met architectenbureau RUIMTEMAKERS deze strakke nieuwbouwwoning. De woning bevat geometrische vormen en een passend zwart wit interieur.

 

Licht interieur

In dit historisch pand is het licht interieur gerealiseerd door Niels Maier. De woning werd als het ware verdeeld over over verschillende ruimtes aan de hand van drie leefmilieus.

 

Minimalistisch interieur

Niels Maier noemt deze woning de ‘Bright White House’ en is gelegen in het Westen van het land. Deze minimalistische boerderijstijl woning past perfect in de groene omgeving waarin het zich bevindt. Niels Maier werkte samen met H2W Architecten aan de architectuur van de woning.

Strak en authentiek

Het Monochrome House is gelegen op een unieke locatie midden in het centrum van Maastricht. Vroeger deed het gebouwdienst als klooster en kapel. De bestaande setting – het huis was verdeeld in drie compartimenten: het woonhuis zelf, een middenstuk en een gastenverblijf – omgevormd in een nieuwe structuur. Het resultaat: strak en authentiek.

Droomvilla van gesublimeerde klasse

Deze woning is ook wel te beschrijven als droomvilla. De woning roept een intens gevoel van vrijheid en ontspanning op. Mede door het omringende natuurschoon en de kunstzinnige creaties van Interieurontwerper Niels Maier.

Niels Maier

Niels Maier


“Niels Maier is dedicated to deliver quality, solid project management, clear design and fresh concepts.”

___

Contactgegevens:

  • Niels Maier
  • Cortenstraat 5A
  • 6211 HT Maastricht


Web editor: Media team     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media