Nieuw model vrijstaand bad | Riho  

Riho heeft overduidelijk een ongekende passie voor sanitair. Die is duidelijk te herkennen aan de eigentijdse ligbaden, whirlpools, douches en badkamermeubelen met een verrassend design. Met ruim 30 jaar ervaring mogen de vakmensen van Riho zich met recht badkamerspecialist noemen. Ze hebben één ambitie: de badkamer van jouw dromen creëren. Innoveren en inspireren zijn de drijfveren van dit mooie bedrijf. Daarbij houden ze altijd in het achterhoofd dat een badkamer niet alleen mooi, maar ook praktisch en leefbaar moet zijn. Op hun website zal je meer en meer de prachtige combinatiemogelijkheden ontdekken, die het mogelijk maken een hele badkamer in te richten. In deze blog geven we aandacht aan dit prachtige, vrijstaande bad genaamd Modesty. 

Modesty 

Nieuw in deRihocollectie is het vrijstaande badModesty.Ditdesignbaddoet zijn naam eer aan:het badcombineert een luxe uitstraling met ligcomfort en gebruiksvriendelijkheid, zonder excentriek te zijn.Modestyis een prachtig, ovaalvormig bad met een fraaie,slankerand. Het is gemaakt van hoogwaardig wit acryl en daarmee weinig gevoelig voor kalkaanslag en eenvoudig schoon te maken. Dit bad meteenstrak design is licht van gewicht, waardoor het plaatsen op een bovenverdieping geen enkel probleem hoeft te zijn. Daarnaast is de Modesty makkelijk te installeren; het plaatsen is zelfs goed te doen voor de doorgewinterde thuisklusser. De Modestyis verkrijgbaar inglanzend wit inde afmeting170 x 76 cm en heeft een ruime binnenmaat vanwege de fraaieslankeranden.  

Geïntegreerde badvuller

Het vrijstaand bad kan worden uitgevoerd metRihoFall. Deze geïntegreerdebadvullermaakt een losse kraan overbodig en zorgt ervoor dat het bad nog mooier wordt. Deze badvuller is volledig weggewerkt in de overloop van het bad. De gewenste watertemperatuur stel je in met een mengkraan die je kunt plaatsen waar je wilt. De Riho Fall badvuller is verkrijgbaar in elegant glanzend chroom en robuust geborsteld staal en wordt stijlvol strak en vlak ingebouwd in de badwand. Zo maak je van je vrijstaande of inbouwbad een echte eyecatcher! 

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Riho

____

Meer projecten bekijken van Riho?


Riho


“Jouw vertrouwde adres voor ligbaden, whirlpools, douches en badkamermeubels. Al meer dan 30 jaar! 

__
Meer informatie over Riho?