Nieuwbouw landhuis, Vlassak-Verhulst, villabouw, luxe, sfeer

Nieuwbouw landhuis | Vlassak-Verhulst 

Vlassak-Verhulst heeft een prachtig project gerealiseerd, met als een resultaat een imposant nieuwbouw landhuis. De woning met bijhorende parktuin van ruim 7000 vierkante meter is een indrukwekkende gewaarwording. Kosten noch moeite werden bespaard om de wensen van de opdrachtgever volledig te laten uitkomen.  

Luxe en verfijning

Een van de belangrijkste dingen die terug moesten komen in de woning waren rust en authenticiteit in zowel het in- al het exterieur van het nieuwbouw landhuis. Er werd dan ook veel gebruik gemaakt van tijdloze, doorleefde materialen en ambachtelijke technieken. De woning straalt uit een ziel te hebben en die ziel komt in ieder aspect van de woning sterk naar voren. De buitengevel werd uitgevoerd in oude, gekaleide en in kruisverband gemetselde steen en ademt de authentieke stijl. Ook de smeedijzeren balustrades, de blauwe hardsteen en natuurleien op het dak bepalen de karaktervolle uitstraling.  

Licht, detail en sfeer

Om ervoor te zorgen dat er voldoende daglicht in de woning kan komen zijn er talrijke houten ramen op de eerste verdieping van de woning, ook is er plaats gemaakt voor grote, slanke, boogvormige stalen ramen op de begane grond. Verder is er aan de achterzijde van dit nieuwbouw landhuis een boogvormige erker geplaatst en zijn de binnendeuren op de benedenverdieping van glas waardoor het daglicht vrij spel krijgt. Om de eetkamer nog wel te kunnen scheiden van de woonkamer is er een houten vouwwand geplaatst. In gesloten toestand is de wand voorzien van een decoratieve beschildering. Ook op de wanden, deuren en plafonds zorgen sierlijsten voor een karaktervolle toets, deze werden speciaal voor dit project op ambachtelijke wijze geproduceerd. 

Nieuwbouw landhuis, Vlassak-Verhulst, villabouw, luxe, sfeer

Totaalplaatje met karakter

Ieder detail draagt bij aan de sfeer van de woning. Het karakter is in iedere ruimte terug te vinden en op beleving is niet bespaard. Het nieuwbouw landhuis, gerealiseerd door Vlassak-Verhulst, straalt daarbij ook meteen volledig uit waar Vlassak-Verhulst voor staat. Bij het bedrijf staan oog voor detail, een doorgedreven zin voor kwaliteit en een flair voor authenticiteit centraal.  

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Denise Keus

___

Meer projecten bekijken van Vlassak-Verhulst?


Vlassak Verhulst

Vlassak-Verhulst


“Sinds enkele jaren zijn wij marktleider en trendsetter in exclusieve villabouw.” 

__
Meer informatie over Vlassak-Verhulst?