Nieuwbouw project, Keuken, Dauby, Deurbeslag

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 | Wommelgem / Antwerpen

Nieuwbouw project met houten keuken | Dauby

Bij dit nieuwbouw project was de wens om in een nieuwe loft een stoer element als eyecatcher te plaatsen. Daarvoor werd gekozen voor een eiken houten keuken in een kleur die er tegelijk uitspringt, maar zo klassevol is dat het naadloos in de rest van het interieur past. Als leuk extraatje werd een koffiehoek in de muur verwerkt.

Maatwerk

Het keukeneiland werd vervaardigd uit staal in de kleur ‘kitchen green’ en past perfect bij de rest van keuken in verouderde eik. Zowel het stalen eiland en de eiken keuken/koffiehoek werden door Martens en Dochters ontworpen en geproduceerd, waarbij alles op maat werd gemaakt. De bladen en spoelbak zijn van Belgisch hardsteen. Voor het hang-en sluitwerk werd gekozen voor de Dauby collectie in de prachtige uitvoeringen ruw brons en verouderd ijzer die door het volledige nieuwbouw project terugkomen.

Nieuwbouw project, Keuken, Dauby, Deurbeslag

Bauhaus

Deze klink uit Bauhaus-periode werd ontworpen rond 1930. Ze heeft een eenvoudige vorm maar een stevig handvat voor extra gebruiksgemak. Door de strakke lijnen past deze klink zowel in een moderne woning als in een tijdloos interieur. Een stoer maar elegant ontwerp, dat een originele toets geeft aan je interieur. De deurklink is te verkrijgen op ronde of vierkante rozet.

Vlinderlijn

Deze meubelgreep is ontstaan uit het vlinder-meubelknopje. Ze lijkt een nonchalante vorm te hebben, maar geeft elk meubel een onmiskenbaar sterk cachet. De greep laat zich kenmerken door haar onvergelijkbare, unieke vormgeving. Wil je het interieur van jouw nieuwbouw project helemaal in harmonie brengen, kies dan voor de vlinderlijn voor je gehele woning: van je voordeur tot je meubelknopjes.

Nieuwbouw project, Keuken, Dauby, Deurbeslag

Art-Deco meubelgreep

Dit meubelgreepje is een authentieke Art-Deco greep, ontstaan rond 1920. Er werd veel aandacht aan de details besteed, zoals de combinatie van ronde en hoekige vormen. Een meubelgreep die elegantie en pure klasse uitstraalt, dat is deze ongetwijfeld!

Speelse accenten

Originaliteit is een van de troeven van de Pure Plus lijn. Ze ontwerpen leuke en speelse ontwerpen die toch strak blijven en die een authentiek accent in je interieur brengen.

Nieuwbouw project, Keuken, Dauby, Deurbeslag

Klassiek haakje of speels bolletje

Deze kapstokhaakjes, door Dauby ontworpen, kunnen probleemloos bevestigd worden aan elke wand. Zo heb je minder last van rondslingerende kledij, handdoeken tot zelfs ovenwanten. Je kan hier kiezen tussen het klassieke haakje of toch opteren voor de meer speelse bolletjes.

Ben je helemaal verkocht voor deze toffe stijl en vrolijke vormen? Ook in het meubelbeslag van Pure Plus komen deze elementen terug waardoor je heel je interieur in dezelfde stijl kan inrichten!

In samenwerking met Martens en Dochters.

Nieuwbouw project, Keuken, Dauby, Deurbeslag

Tekst: Dauby
Fotografie: Dauby

____

____

 

Alle projecten met deur- en raambeslag van Dauby bekijken?