Nieuwbouw villa met chique louvrepanelen

Livium

Livium staat bekend om hun innovatieve zonwering. Ze ontwikkelen waanzinnige louvredaken, louvrepanelen en shutters van hoogwaardige materialen. Hiermee hebben zij al vele projecten weten te verrijken. Hun collectie past namelijk goed bij bestaande bouw maar ook zeker bij nieuwbouw. Bovendien leveren zij keer op keer maatwerk, zodat de producten aansluiten bij de wensen van hun klanten, maar ook bij het exterieur van de woning. Ook deze nieuwbouw villa werd verrijkt met de producten Livium. Ze passen bij de uitstraling van de woning en zijn enorm praktisch. We vertellen je er graag meer over.  

Luxe louvrepanelen 

Zowel de voorzijde als de achterzijde van de nieuwbouw zijn voorzien van Livium louvrepanelen. Aan de achterzijde zou oorspronkelijk een balkon komen, echter viel de keuze van de bewoners toch op een mooie zonweringsoplossing met luxe uitstraling. De zonwering gaat volledig op in het ontwerp en wordt daardoor op bijzondere wijze onderdeel van het exterieur. Wanneer de panelen volledig gesloten worden kunnen de bewoners genieten van maximale privacy. Bovendien bieden ze ook de mogelijkheid om lichtinval te filteren. De panelen zijn elektrisch verstelbaar en werden gekoppeld aan het domotica systeem, zodat ze eenvoudig te bedienen zijn.  

Nieuwbouw, louvredak, Livium

Een ware toevoeging

De louvrepanelen van Livium geven dus iedere woning een premium uitstraling. Ze vormen de optimale combinatie van esthetiek en functionaliteit. Het design is namelijk strak en modern, waardoor ze bij vrijwel iedere woning goed zullen staan. Daarnaast worden ze volledig op maat gemaakt, zodat ze ook te verkrijgen zijn met schuine zijden. Om ervoor te zorgen dat de panelen naadloos opgaan in het interieur van jouw woning, zijn ze in tal van kleuren te verkrijgen. Op praktisch gebied zorgen de panelen er dus voor dat licht wordt gefilterd en werken ze verduisterend. Het is dus een ware toevoeging aan iedere woning.  

Editor: Media team

Datum: 18-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: Livium