Nieuwbouw villa met schitterend maatwerk interieur

Huis van Strijdhoven

In het hart van Brabant werd een nieuwbouw villa voorzien van een high-end en compleet interieurontwerp. De woning zit op dit moment in de afbouwfase en dit betekent dat de prachtig ontworpen inrichting, van Huis van Strijdhoven, eindelijk echt tot leven komt. De woning telt drie verdiepingen. De kelder is de plek waar de bewoners volledig tot rust kunnen komen en waar zij dagelijkse beslommeringen helemaal kunnen vergeten. Op de begane grond vind je de ruime leefruimtes en op de eerste verdieping bevinden zich de mastersuite, de kinderkamers en de badkamers. Tussen de verdiepingen heerst een fijne samenhang en geldt een hoogwaardige afwerking.  

Luxe souterrain 

Zoals al werd genoemd dient de kelder van de nieuwbouw voor ontspanning. Doordat de plafonds drie meter hoog zijn voelt het souterrain niet als een standaard kelder, maar doet hij juist ruimtelijk en luxe aan. Een gedeelte van het souterrain bestaat uit een gym met een volledige spa. Waar een sauna, swimspa en stoombad zorgen voor een ultieme relaxbeleving na het sporten. Het andere gedeelte bestaat uit een cinema en een bar. Deze laatstgenoemde is een echte eyecatcher doordat hij werd gemaakt van gerecyclede champagneflessen.  

Fijne leefruimtes  

Op de begane grond bevinden zich alle leefruimtes. In de keuken werd een prachtig keramieken kookeiland geplaatst dat de luxueuze uitstraling van de ruimte bevordert. Daarnaast zullen de grote glazen puien zorgen voor een fijne connectie met de buitenruimte. In de garage werd door Huis van Strijdhoven een speciale kastenwand op maat ontworpen voor de mountainbikes. Dit multifunctionele wandmeubel zal meegroeien met kinderen, zodat ze hier gaandeweg steeds meer in kunnen opbergen.  

Exclusieve masterbedroom 

Op de eerste verdieping van de nieuwbouw villa vind je de masterbedroom. Hier werd een prachtige rockwall geplaatst met een vrijstaand bad ervoor. Deze rockwall ziet er niet alleen prachtig uit maar verbindt de slaapkamer ook aan de naastgelegen master badkamer. Daarnaast werden gestoffeerde wandpanelen gecombineerd met donker eikenfineer waardoor een zachte en warme sfeer werd gecreëerd. Kortom, Huis van Strijdhoven heeft waanzinnig werk geleverd en het werd precies hetgeen waar de opdrachtgevers naar verlangden. 

Editor: Media team

Datum: 20-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living