Nieuwbouwhuis als droomhuis

HaBé Bouwen in Stijl

Iedereen heeft wel eens een moment in zijn of haar leven dat hij droomt. Droomt over het huis waarin hij zou willen wonen. Hoe dateruitziet. Is het groot, of juist heel knus? Heeft het een landelijke uitstraling of kies je toch voor een modern huis? In welke omgeving staat het? Aan de rand van een bos? Ergens op de hei? Uitzicht op weilanden? Of midden in een bruisend stadscentrum? Gelukkig worden soms dromen werkelijkheid! Als jij op een moment in jouw leven eraan toe bent om jouw nieuwbouwhuis te gaan verwezenlijken, is het belangrijk dat je met een bouwbedrijf in zee gaat dat veel ervaring heeft, een aansprekend portfolio toont en goed communiceert over jouw wensen. Een partner van ons die voldoet aan al deze eisen is HaBé Bouwen in Stijl. Zij hebben al tig droomhuizen gerealiseerd die jou voorzien van veel wooninspiratie! 

Nieuwbouwhuis, HABE Bouwen in stijl , The Art of Living

Samen uw droomhuis bouwen  

HaBé Bouwen in Stijl heeft ruime ervaring in het bouwen van nieuwbouwhuizen. Bij HaBé adviseren ze je graag, bijvoorbeeld over de juiste positie van de woning op de kavel en ze dragen zorg voor de complete afwerking van het huis. Samen met jou wordt de vorm en uitstraling van jouw droomhuis bepaald en samen met jou bouwen zij jouw droomhuis. Zij leveren nooit kant-en-klare woningen, maar bouwen altijd een woning op maat. Daarbij houden ze uiteraard rekening met jouw wensen. Van kavel tot paleis!

Mogelijkheden

Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden van het bouwen van een nieuwbouwhuis, is het slim om eens het portfolio van HaBé te bekijken voor inspiratie. Voor veel opdrachtgevers bouwt HaBé echt de woning van hun leven, de bouwers nemen jou aan de hand en organiseren het proces tot in detail. Voor vragen is het handig om ze gewoon even te bellen of te mailen. HaBé praat graag met jou over de mogelijkheden.

   

Editor: Media team

Datum: 24-11-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Gemke van Veldhuizen

Fotografie: HaBé Bouwen in Stijl