Nieuwbouwproject De Hoek, ERA VB&T,

  • ERA vb&t Makelaars
  • Vestdijk 180
  • 5611 CZ Eindhoven

Nieuwbouwproject De Hoek | ERA vb&t Makelaars

Een nieuwbouwproject dat het dorp en het omringende landschap met elkaar verbindt.

Aan de zuidoostkant van Meijel wordt nieuwbouwproject De Hoek ontwikkeld. Het project bestaat uitsluitend uit vrijstaande woningen en vrije bouwkavels. In De Hoek is het straks ontspannen wonen in een kindvriendelijke buurt. In De Hoek heb je alle vrijheid om jouw woonwensen waar te maken.

Basiswoning

De basiswoning wordt zeer compleet opgeleverd en is voorzien van een ruime indeling. Op de begane grond vind je een royale leefruimte met open keuken en de inpandige berging. De woningen hebben standaard drie slaapkamers, een badkamer met twee wastafels, een ligbad, een inloopdouche en een separaat toilet. Perceeloppervlaktes van 475 tot 720 m². Koopprijs vanaf € 384.800 v.o.n.

Nieuwbouwproject De Hoek, ERA VB&T,

Woningtypes B en C

Bij woningtype B heb je zowel van buiten als van binnen het voor het zeggen door de vele keuzemogelijkheden op het gebied van woonoppervlakte, indeling en afwerking. Op een ruime kavel van 475 tot 720 m². Verkoopprijzen vanaf € 389.800 v.o.n.

Bij woningtype C kun je kiezen voor een extra uitbouw aan de zijkant waardoor de woonoppervlakte aanzienlijk toeneemt. Of toch een uitbouw met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Kavels van 425 tot 520 m² en prijzen vanaf € 334.800 v.o.n.

Vrije bouwkavels

Ga je voor een woning die net zo uniek is als jijzelf? Met een vrije bouwkavel is alles mogelijk. In De Hoek heb je de vrijheid en de ruimte om jouw eigen ontwerp te realiseren. Met veel rust, groen en ruimte om je heen.  Kavels van 540m² tot 1.200m². Vanaf € 144.800 v.o.n.

Alle woningtypes zijn uit te voeren met levensloopbestendige uitvoeringen, uitbouw van de woonkamer en of een extra verdieping.

In maart 2019 start de aanleg van de infrastructuur, zoals (bouw)wegen en leidingen.
In juni 2019 wordt gestart met de bouw van de woningen in bouwfase één.

Nieuwbouwproject De Hoek, ERA VB&T,

____

Tekst: ERA vb&t
Fotografie: ERA vb&t

ERA vb&t Makelaars, villa kopen, luxe wonen

Meer projecten bekijken van ERA vb&t?