Nieuwbouwwoning met prachtige houten garagedeur

Different Doors

Deze riante nieuwbouwwoning is te vinden in de provincie Limburg. De woning heeft een prachtig exterieur. De combinatie van wit stucwerk en grijze bakstenen zorgen voor een prachtig geheel. Different Doors heeft deze woning nog een stukje mooier mogen maken door het plaatsen van de houten garagedeur. Er is zowel een sectionaaldeur als een loopdeur in de gevel geplaatst. Het bijzondere aan deze sectionaaldeur is dat hij wel 5 meter breed is maar dat het toch één geheel is.

Houten deur, gevel, The Art of Living

Houten garagedeur

Een van de vele specialiteiten van Different Doors is het verwerken van een houten garagedeur in de gevel waardoor deze haast onzichtbaar lijkt wanneer de deuren gesloten zijn. Dit komt mede door de verticale houten latten die perfect doorlopen op de latten van de gevelbekleding. Naast de sectionaaldeur is de houten loopdeur terug te vinden. Deze is daar gerealiseerd voor een gemakkelijke entree naar de garage.

 

Afrormosia hout

Het hout dat gebruikt is voor deze garagedeuren is ‘Afrormosia hout’. Deze houtsoort kenmerkt zich door de prachtige vlamtekeningen die te zien zijn op het hout. Ook bij dit project komen deze tekeningen weer prachtig naar voren. De kleur van het hout past perfect bij de rest van de woning en staat mooi in combinatie met het witte stucwerk en de grijze stenen.

Meer over Different Doors

Voor houten garagedeuren is Different Doors een uitstekende partij. Wat de wensen van de klant ook zijn, Different Doors zorgt altijd voor een passend product. De mogelijkheden zijn eindeloos! Different Doors zorgt er altijd voor dat de houten garagedeur perfect aansluit bij de wensen van de klant en dat de deur daarbij goed aansluit bij de stijl van de woning zelf. De garagedeuren worden daarom dan ook altijd compleet op maat gemaakt.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 10-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Different Doors