Exclusieve buitenverlichting met verschillende reflectorkleuren voor een persoonlijke touch.

KARIZMA LUCE

Kijk je ook zo uit naar de zomer? Naar die tijdloze avonden op de veranda? Dan hebben we goed nieuws voor je. Karizma Luce heeft namelijk een bijzonder armatuur ontwikkeld. Een vaste inbouwspot geschikt voor veeleisende omstandigheden en boordevol charisma. Perfect dus voor je komende buitenproject. De looks en mogelijkheden maken dit een exclusief Karizma Luce armatuur, dat door de beschikbaarheid van verschillende reflectorkleuren, naar eigen smaak samengesteld kan worden. 

Buitenlampen, inbouwspots, The Art of Living

Extreem robuust 

Maak kennis met de gloednieuwe Dea Apollo, de nieuwste aanwinst in de Dea Della Luce collectie van Karizma Luce. Deze vaste inbouwspot is meer dan alleen mooi. Bovenal is hij extreem robuust. Met zijn IP65-bescherming tegen water en stof is het een ideaal armatuur voor exclusieve badkamers, maar ook als buitenverlichting op balkons en veranda’s. 

Buitenlampen, inbouwspots, The Art of Living

Luxe reflectorkleuren 

De verschillende reflectorkleuren van de exclusieve Dea Della Luce collectie maken de Dea Apollo de perfecte luxe verlichtingsoplossing voor binnen of buiten. Dankzij de lage UGR van <11 en middelmatige hoek van de lichtbundel zorgt het voor een uiterst aangename verlichting. Het armatuur is voorzien van de hoogste kwaliteit LED met CRI90 in de verschillende CCT series – inclusief een dim to warm optie. 

Jouw stijl 

Als je gaat voor de zwarte reflectorkleur, kies je voor een stoere setting. Dit matcht heel mooi met een donkere buitenkeuken. De koperen reflectorkleur wordt graag gecombineerd met marmerdesign badkamertegels, om een mooi en subtiel contrast te realiseren. Als een gouden kleur appelleert met jouw persoonlijkheid, dan zit je met dit model ook goed. De witte binnenkant past perfect als buitenverlichting die worden ingebouwd onder de overkapping; strak en modern.  

Veelzijdige god van licht en zon 

Karizma Luce heeft dit gloednieuwe armatuur vernoemd naar de god Apollo. Een veelzijdige god van het licht en de zon; een passende link naar dit armatuur. Kies uit twee verschillende trimmaten (Ø88 mm of Ø98 mm), witte of zwarte behuizing en vijf exclusieve reflectorkleuren (zwart mat, chroom, koper, goud, wit). 

Editor: Media team

Datum: 02-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: KARIZMA LUCE